Διαφήμιση

Πρόβλημα με camera xiaomi 1080 360

• Πρόβλημα με camera xiaomi 1080 360

Παιδιά καλησπέρα εχω αυτήν την xiaomi την 1080 την 360 που ειναι σαν ρομποτάκι. Μου είχε βγάλει update ήμουν μακριά πήγα να το κάνω κόλλησε μετα μου έδειχνε κλειστή την κάμερα κ μόλις πήγα σπίτι την είδα αναμενη με ένα πορτοκαλί λαμπάκι μόνιμα αναμένο κ δεν κανει τίποτα .τι πατάω πολύ ώρα τα κουμπιά κ το μπροστά κ το reset , τίποτα . Τι το έβγαλα απο την πρίζα τίποτα ,νεκρή η κάμερα με το λαμπάκι αναμενο .λετε να τα παίξε επειδή έμεινε το update στην μέση ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Εστειλα στο gearbest που την ειχα παει κιόλας μου είπαν να επικοινωνήσουν κ θα μου πουν , κ μου έστειλαν ενα link να κατεβάσω ενα update κ να την το περάσω. Το θέμα ειναι οτι πως να της το περάσω που η κάμερα δεν κανει τιποτα μα τιποτα ; μονο το λαμπάκι της ανάβει .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Αν έχει κρεμάσει το FW Update κατά την διάρκεια του Flash ίσως η κάμερα να έγινε τουβλάκι. :D

Θα πρέπει το Zip που σου έστειλαν να κάνεις Extract όλων των περιεχομένων του μέσα σε μία άδεια SD Card η οποία είναι φορμαρισμένη σε FAT32.
      Θα κάνεις βγάλεις την κάμερα από την παροχή ρεύματος ώστε να σβήσει.
      Θα βάλεις την SD Card που έφτιαξες με τα αρχεία που έκανες extract, στην υποδοχή της SD Card της κάμερας.
      Θα συνδέσεις την κάμερα στην παροχή ρεύματος ώστε να ανάψει.
      Θα περιμένεις να ξεκινήσει η διαδικασία Flash και θα περιμένεις να ολοκληρωθεί χωρίς να την διακόψεις.

Η κάμερα όταν ξεκινήσει πάλι μετά το Flash θα έρθει σε κανονική κατάσταση λειτουργίας και θα μπορείς να την δεις και να την κάνεις το αρχικό Setup από την εφαρμογή της. :thumbsup:

Μετά θα πρέπει να βγάλεις την SD Card από την κάμερα, γιατί αν την σβήσεις και την ανάψεις πάλι. θα επαναλάβει την διαδικασία του Flash. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση

Ευχαριστω πολυ για την απάντηση για αρχή !!! Η αλήθεια ειναι οτι κ εγω αυτο πιστεύω οτι η κάμερα μας άφησε χρόνους κ εγινε απλα ενα ωραίο διακοσμητικό χώρου !!!! Γιατι έλειπα πάτησα να παω update απο μακριά δεν εγινε ποτε διακόπηκε στην μέση για άγνωστο λόγο , άργησα πολυ να παω σπίτι κ την βρήκα στην κατάσταση που ειναι κ τωρα απλα να μην κανει τιποτα με το πορτοκαλί λαμπάκι αναμενο .

Τωρα όσο αναφορά για να κανω αυτο με την sd που λες . Το αρχείο το εκανα extract κ ειναι απλα ενα ISO που δεν ανοίγει κιόλας . Να τη βαλω στην sd σαν ISO απλα ; αν ολα γίνουν πως θα κανταλβω οτι γ κάμερα ξεκινάει να κανει το flash ετσι ωστε να μην το διακόψω ; μακαρι να πετύχει αλλα κατι μου λέει οτι μας άφησε χρόνους .

Επίσης αν εχεις link κ εσυ με το firmware που πρέπει γιατι αυτο που κατέβασα κατι δεν μου αρέσει

• Ναι αυτό το ISO ή BIΝ αρχείο.

Τι όνομα έχει ?
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)

Πριν το κανω extract ενα κατεβατό c4ca47478d2............ κ στο extract που μπυ το διχνει σαν ISO αλλα δεν ανοίγει με power iso tf_recovery . Το εκανα αλλα η κάμερα παλι δεν κανει τιποτα . Μεχρι κ rufus εκανα την sd με το αρχείο να το κανει σαν bootable . Βάζω την sd το βάζω σε ρεύμα κ δεν σαλεύει με τιποτα