Υποδοχή Νέων Μελών
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλωσορίζουμε τον/ην giannisap,
στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή.
Ημερομηνία: Ιουν 29th 2019, 11:16pm
Προφίλ: @giannisap
Από την ομάδα διαχείρισης. -
Καλωσορίζουμε τον/ην Effie Karis,
στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή.
Ημερομηνία: Ιουν 30th 2019, 12:42pm
Προφίλ: @Effie Karis
Καλωσορίζουμε τον/ην Vasilis Tzannetis,
Ημερομηνία: Ιουν 30th 2019, 1:21pm
Προφίλ: @Vasilis Tzannetis
Καλωσορίζουμε τον/ην Gregory L,
Ημερομηνία: Ιουν 30th 2019, 2:02pm
Προφίλ: @Gregory L
-
Καλωσορίζουμε τον/ην KalliopiZimera,
Ημερομηνία: Ιουν 30th 2019, 3:05pm
Προφίλ: @KalliopiZimera
-
-
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Σας διαβάζω αρκετό καιρό και έχω δοκιμάσει διάφορες ρομ σας, παλαιότερα αλλά και ακόμα για το redmi note 3 pro (kenzo) και τώρα για το redmi note 5 pro (whyred).
Συνήθως χρησιμοποιώ τις ρομ του eu και γενικά είμαι ευχαριστημένος όπως βέβαια και με τις δικές σας.
Αυτό όμως που με έκανε να εγγραφώ στο forum είναι η υποστήριξη για τον τελικό χρήστη που παρέχετε. Απαντάτε σε σχεδόν όλα τα ερωτήματα και πάντα θα βρεθούν πρόθυμα μέλη να δώσουν λύσεις και οδηγίες σε προβλήματα! Αυτό από μόνο του είναι άξιο συγχαρητηρίων!
Χωρίς να χρειαστεί να έχω εγγραφεί, έχω βρει λύσεις σε αρκετά θέματα απλά διαβάζοντας! Το xiaomi eu είναι ένα αρκετά "απρόσωπο" forum στο οποίο θα πρέπει να είσαι τυχερός για να βρεις λύση αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.
Σε αυτό τον τομέα είστε πολύ μπροστά και μπράβο σας γι αυτό!
Οι rom που δίνει το xiaomi-miui.gr βασίζονται στις roms του xiaomi eu, από όσο έχω καταλάβει. Το eu τις δίνει Παρασκευή και εσείς Σάββατο, οπότε λογικό είναι να υποθέσουμε πως γίνεται αρκετή έξτρα δουλειά (πέραν της ολοκλήρωσης της μετάφρασης), όμως δεν μπορώ να βρώ κάπου συγκεντρωμένες τις διαφορές ανάμεσα στις rom του eu και του xiaomi-miui.gr. Μπορώ κάπου;
Στην πράξη, αλλά αυτό δεν είναι και 100% αντικειμενικό μιας και παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, π.χ. dirty flash vs clean install, την μια δεν βρίσκω διαφορά, την άλλη υπέρ του eu την άλλη υπέρ του gr.
Πάντως για μια κοινότητα που έχει τόσο εξαιρετική υποστήριξη για τα μέλη της και όχι μόνο, καλό θα ήταν (πιστεύω) να βγαίνουν μπροστά τα προτερήματα/πλεονεκτήματα της δουλειάς των ανθρώπων της.
Υ.Γ. Πίσω και πάνω από όλα αυτά που γράφω, βρίσκεται η ευχαριστία μου για αυτά που προσφέρετε και θέλω απλά να σας πω ίσως να βρείτε τρόπο να τα αναδυκνείετε περισσότερο! (Το κάνουν άλλοι προσφέροντας λιγότερα...)
-
Καλωσόρισες φίλε μου στην κοινότητά μας και ως εγγεγραμμένο μέλος, και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0