Καλησπέρα σας σημερα μου ηρθε το xiaomi Redmi note 4x snapdragon 16gb.Όλα δουλευαν ρολοι μεχρι που εκανα μια ενημερωση οπου μου ειχε βγαλει...από τοτε μετα την ενημερωση η οθονη του κινητου τρεμοπαιζει....τι να κανω????Επισης αυτό δεν συνεβει πριν την αναβαθμιση..επισης όταν κανει boot επισης δεν συμβαινει όμως μετα από λιγο ξεκιναει...σας παρακαλω θελω την βοηθεια σας
Xiaomi redmi note 4x Προβλημα Οθονης μετα απο αναβθμηση [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Κάνε για αρχή μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να δεις αν επανέλθει. Πάρε backup πρώτα. Επίσης ανέβασε μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχει το κινητό σου.
-
Φιλε μου το εχω κανει factory reset και restart καμια 10 φορες αλλα τιποτα...επισης οριστε το screenshot
-
Άλλαξε την περιοχή (Region) σε Ινδία, και άστο να ψάξει για αναβάθμιση.
Κανονικά θα σου βγάλει για την 8.5.3.0 που θα την περάσεις και ίσως σου λύσει το πρόβλημα.
Επίσης από τις ρυθμίσεις οθόνης κλείσε την αυτόματη φωτεινότητα. -
Οκ το αλλαξα σε ινδια παρολα αυτά δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη αναβαθμιση.Λογικα ο μονος τροπος να λυθει είναι flash ξανα την ρομ ε?
=============== Ιουλ 20th 2017, 4:54pm ===============
Μηπως να ξαναδοκιμασω factory reset για δευτερη φορα? -
-
Ο/H Elias Sah έγραψε:
Μηπως να ξαναδοκιμασω factory reset για δευτερη φορα?
Δοκίμασες να κλείσεις την αυτόματη φωτεινότητα ?
Επίσης αν έχεις αλλάξει θέμα, γύρνα πίσω στο Default.
Ίσως στην επόμενη αναβάθμιση να σου λύσει το πρόβλημα αν είναι Bug της ROM και όχι Hardware πρόβλημα που θα πρέπει να σε οδηγήσει σε επισκευή - αντικατάσταση της συσκευής σου. -
Τελικα απ ότι φαινετε είμαι αρκετα ατυχος...Θα στειλω την συσκευή πισω για αντικατασταση
Υ.Σ Ελπιζω να μην παθω τα ιδια και με την επομενη
=============== Ιουλ 27th 2017, 11:25am ===============
Καλησπέρα σας!Τελικα απ ότι μου ειπαν στο service του επαναπρογγραματισαν το λογισμικο ...δλδ αν καταλαβα του ξαναφλασαραν την ρομ μιας και δεν ειναι πρόβλημα hardware καθως πριν την αναβαθμιση δεν ειχε τιποτα και τωρα το κινητο είναι ενταξει.Σας ευχαριστω ολους παντως για την βοηθεια σας -
Άντε να χαρείς την συσκευή σου τώρα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0