[XTRV-7.7.20 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 21/7 17:39)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Όλα καλά σε Redmi Note 4x (mido) και απο μπαταρία τέλεια!
-
Μια μέρα μάλλον... Θα χρειαστείς σίγουρα παραπάνω για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα πάντως
-
Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι από τη Παρασκευή που τη χρησιμοποιώ σε σχέση με την 7.7.13 είναι μέρα με νύχτα η αυτονομία μπαταρίας
Και σε σχέση με την official είδα διαφορά...
Open-source is the future -
δεν αντιλεγω γιατι δεν την περασα ακομα,αλλα σιγουρα με μια η δυο μερες χρησης δεν βγαινουν ασφαλη συμπερασματα.
-
Αν υπάρχει τρελό drain όπως στην 7.7.13 πίστεψέ με φαίνεται αμέσωςOpen-source is the future
-
αυτο ναι εννοω το αρνητικο θεμα της μπαταριας αλλα το θετικο θελει το χρονο του.εν πασει περιπτωση για την ρομ εχει αλλες μεγαλες αλλαγες σε σχεση με την προηγουμενη? να την περασω η να περιμενω την 9?
-
Γεια σας παιδιά...κάτοχος redmi note 4x έβαλα πριν λίγο την 7.7.20 κι έχω ενα μικρό θέμα..σε κάποιες ειδοποιήσεις δν ανάβει το led κι επίσης δν μου φωτίζει για να μου δείξει πως έχω κάποια κλήση αν το έχω στο αθόρυβο..τα έχω όλα ενεργοποιημένα για τις ειδοποιήσεις...
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
αυτο ναι εννοω το αρνητικο θεμα της μπαταριας αλλα το θετικο θελει το χρονο του.εν πασει περιπτωση για την ρομ εχει αλλες μεγαλες αλλαγες σε σχεση με την προηγουμενη? να την περασω η να περιμενω την 9?
Όχι μεγάλες αλλαγές δεν έχει, bugs διορθώθηκαν....εντάξει χρησιμοποιώντας developer rom δοκίμάζεις, έχει τα καλά αλλά και τ'αρνητικά τουOpen-source is the future -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0