[XTRV-7.7.20 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 21/7 17:39)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
MIUI 9 ROM Public Release Timeline:
1) August 11th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi 6, Mi 5X, and Redmi Note 4X Qualcomm will be released to the public!
2) August 25th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro, and Redmi 4X will be released to the public!
3) From late September, 2017
MIUI 9 ROM for all the other Xiaomi / Redmi devices (except EOL) will be successively released to the public!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Εκει που έβγαζα 4+ ωρες οθονη με το Redmi note 3, πλέον είμαι στις 9 ωρες με τo Redmi note 4x. Τεράστια διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας ο snapdragon. Αντε με το καλό να έρθει και η miui 9.
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
ωραια δηλαδη 11 Αυγούστου περνώ miui 9 αρα χεχε
-
beta tester;μπααα να χρειαστει fr; και μετα οταν βγει ξανα επισημα παλι fr; μπαα μου έκοψες την χαρα βρε banditgr
-
-
geo13z ας την δοκιμασουν τα κινεζακι στα δικα τους κινητα χεχε. τα εχω κανει αυτα με το κακομοιρο το ρυζακι. το συγκεκριμένο το mido δεν θελω να το ταλαιπωρησω τόσο πολύ και ας βαζω developer rom και παλι βαζω 1 στις ρομ που βγαίνουν.
δεν εχω αλλα λεφτα να κατσει καμια στραβη και να περνω κινητό άλλο. αποψη μου πάντα.
οταν με το καλο βγει επίσημη 9αρα τοτε θα την βάλω -
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
το συγκεκριμένο το mido δεν θελω να το ταλαιπωρησω τόσο πολύ και ας βαζω developer rom και παλι βαζω 1 στις ρομ που βγαίνουν.
δεν εχω αλλα λεφτα να κατσει καμια στραβη και να περνω κινητό άλλο. αποψη μου πάντα.
Δεν χαλάει το κινητό έτσι απλά το πολύ πολύ αν έχει πολλά προβλήματα μια rom περνάς μια άλλη ή ακόμα και αν μπρικάρει η συσκευή(που και πάλι τη βλακεία εσύ θα την έχεις κάνει όχι η rom) βάζεις μια fastboot rom και λογικά λύνεται το πρόβλημα. Πρέπει να είσαι ο βασιλιάς της γκαντεμιάς για να σου συμβεί κάτι τετοιο που λες.
Τώρα να μην θες να ζορίζεις τη συσκευή από θέμα μπαταρίας, οθόνης, αυτό γίνεται έτσι κι αλλιώς με τη χρήση αργά ή γρήγορα, πχ δεν είναι για μια ζωή η μπαταρία
Το να περιμένεις να δοκιμαστεί μια rom από περισσότερα άτομα για να διορθωθούν κάποια τυχόν προβλήματα είναι άλλο θέμαOpen-source is the future -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
MIUI 9 ROM Public Release Timeline:
1) August 11th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi 6, Mi 5X, and Redmi Note 4X Qualcomm will be released to the public!
2) August 25th, 2017
MIUI 9 Developer ROM for Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max 32G, Mi Max 64G/128G, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note Pro, and Redmi 4X will be released to the public!
3) From late September, 2017
MIUI 9 ROM for all the other Xiaomi / Redmi devices (except EOL) will be successively released to the public!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0