[XTRV-7.7.20 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 21/7 17:39)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
-
@aouga
Όχι δε χρειάζεται κάτι , θα το δούμε γιατί υπάρχει αυτό το προβλημα το οποίο εμφανίζεται στις 7.0αρες ρομ .. -
-
@'eggs
Ο/H eggsamos έγραψε:
Ερώτηση, δουλεύει το ξεκλείδωμα με συσκευή bluetooth? Έχω ένα headset της plantronics το συνέδεσα και ενώ μου τρέχει και μου επιβεβαιώνει ότι το πήρε το smartlock της google (έχω τσεκαρισμένο και το "additional settings -> Privacy -> Trust agents") μου βγάζει ακόμα το pattern για ξεκλείδωμα.Στο "lock screen & password -> Advanced settings -> unlock with bluetooth device" δεν μου το βρίσκει ενώ είναι συνδεδεμένο.
Open-source is the future -
Ο/H gkalen έγραψε:
@aouga
Όχι δε χρειάζεται κάτι , θα το δούμε γιατί υπάρχει αυτό το προβλημα το οποίο εμφανίζεται στις 7.0αρες ρομ ..
Ο/H 8@nos έγραψε:
@'eggs
Ο/H eggsamos έγραψε:
Ερώτηση, δουλεύει το ξεκλείδωμα με συσκευή bluetooth? Έχω ένα headset της plantronics το συνέδεσα και ενώ μου τρέχει και μου επιβεβαιώνει ότι το πήρε το smartlock της google (έχω τσεκαρισμένο και το "additional settings -> Privacy -> Trust agents") μου βγάζει ακόμα το pattern για ξεκλείδωμα.Στο "lock screen & password -> Advanced settings -> unlock with bluetooth device" δεν μου το βρίσκει ενώ είναι συνδεδεμένο.
-
- Ούτε σε μένα στο mi4c μου έχει επιλογή για 160 χαρακτήρες σε sms.Επίσης έχει χαθεί η επιλογή για ομαδοποίηση κατά χρόνο.
- Ούτε σε μένα στο mi4c μου έχει επιλογή για 160 χαρακτήρες σε sms.Επίσης έχει χαθεί η επιλογή για ομαδοποίηση κατά χρόνο.
-
Καλησπέρα.Εχω το εξής θέμα στο mi5 με αυτή την rom όταν συνδέω τη συσκευή με τον υπολογιστή μέσω usb
1) δεν συνδέεται άμεσα ενώ φαίνεται συνδεδεμένη η συσκευή δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία και πρέπει να επιλέξω από της επιλογές του usb την μεταφορά αρχείων δύο φορές γιατί με την μια δεν δουλεύει
2) όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη δεν δουλεύει ούτε το δακτυλικό αποτύπωμα ούτε το μοτίβο έτσι ώστε να μπορώ να ξεκλειδώσω τη συσκευή
3) όταν θέλω να μεταφέρω αρχεία π.χ. μια ταινία από τη συσκευή στον υπολογιστή όταν η ταινία βρίσκεται μέσα σε φάκελο δεν τη μεταφέρη παρά μόνο το φάκελο ενώ άμα ανοίξω το φάκελο και επιλέξω μόνο το αρχείο της ταινίας μόνο και μόνο τότε θα γίνει η μεταφορά. -
για το ενα και τρια το ιδιο και εδω,γενικα εχει καποια θεματακια οπως εκει που ακουω ραδιο με ακουστικα ξαφνικα ακουγεται και το μεγαφωνο μαζι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0