Έλα εγώ ήμουν που είχα πει χωρίς το firmware αλλά δεν το θυμόμουν καλά. Ξετικαρε το bootloader και θα είσαι οκ.. Πες μου αν εφτιαξε. @mparaxir
[XTRV-7.7.20 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 21/7 17:39)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
οκ θα δοκιμασω και θα σου πω.
εντιτ ναι επιτελους εκανα backup μονο το bootloader ξετικαρεις ολα τα υπόλοιπα τα αφηνεις τικαρισμενα.
ωραια αντε να βγει και καμια καινουργια εκδοση twpr ώστε να αναγνωριζει και την sd κάρτα και ειμαστε κομπλέ.
να εισαι καλα μαν ευχαριστώ
=============== Αυγ 9th 2017, 1:09pm ===============
καλημέρα θα έχουμε την Παρασκευή καμια ρομ. 9αρα miui; εμεις με τα mido; -
μετα απο μερικές εβδομαδες με την aroma ενω κατα γενικό κανόνα τα πηγαίναμε καλά μια μέρα αρχές να μου τρώει MB άνεργα χωρίς συνχρονισμους χωρίς βίντεο mail και τα λοιπά.έφαγε 300 MB απο το προγραμμα μου και ευτυχώς ήρθε ειδοποίηση οτι φτανει στο τέλος του.αυτά τα 300 τα έφαγε ο πλοηγός χωρίς κανένα βίντεο.μονο πλοήγηση στο φόρουμ εδώ.αφού φλασαρα την απλή xtrv ηρέμησαν τα πραγματα.
-
@EGW4321
Δεν ακούγεται λογικό αυτό που αναφέρεις ..
Εγώ με aroma από την πρώτη μέχρι την τελευταία δεν μου έφαγε ποτέ mb .. -
δεν σου ακούγεται λογικό το ξέρω αλλά δυστυχώς έγινε αλλά είχα πρόβλημα με την εγκατάσταση της aroma το script κόλλησε και δεν προχωρούσε βέβαια αφού εκανα hard reset μπήκε.
-
-
Καλησπερα παιδια...μια ερώτηση και ενα προβληματακι που προσεξα...
Το προβληματακι που προσεξα ειναι οτι καποιες φορες χανεται το σημα του data και μονο με επανεκκινηση επανερχεται...ετυχε σε κανεναν αυτο?
Και η ερώτηση...αν ξαναπερασω την ρομ απο πανω απλα για να περασω το Nova launcher να το δοκιμάσω. Θα υπάρχει κανενα πρόβλημα? Γιατι εχω πανω το launcher της MIUI. -
-
-
-
Το απεγκατέστησα κιολας χαχαχαχα...σιγα μη ξαναπερασω ολοκληρη ρομ για να χασω το ροοτ!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0