[XTRV-7.7.20 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 21/7 17:39)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
περαστηκε στο mido εβαλα xtrv γιατι βαριόμουν να βαλω την αρωμα. έπρεπε να κανω fr. ολα καλα παιδιά η 9αρα σαν πρώτη εντύπωση ειναι ποιο ομαλή και γρήγορη.
καποια στιγμη βεβαια θα κανω ενα fr θελω να βάλω την αρωμα την ειχα παλιά αλλα ηταν beta και αναγκαστικά πρεπει να κανω fr,αλλα.οσο να ειναι να φυγουν π. χ κατάλοιπα miui 8 να εχω καθαρη 9αρα για ποιο σαφη εικόνα -
-
θα σε βοηθουσα εγω αλλα πρέπει να ξαναφυγω φια δουλειά εχω βαρδεια.
φιλε. κοιτα στο φορουμ υπαρχει οδηγός που γραφει όταν πρωτοπαραλαμβανουμε κινητο xiaomi τι κανουμε. καταρχην εχεις κανει αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader αμα δεν εχεις κανει αυτό να το ξεκλειδωσεις επίσημα μην κανεις τίποτα για την ωρα -
@Gkontos10
Ακριβέστατη απάντηση ήταν αυτή , στην ερώτηση που έκανες αν δουλεύει ρολόι ..
Ότι άλλο θες , εδώ είμαστε .. -
Ο/H mparaxir έγραψε:
περαστηκε στο mido εβαλα xtrv γιατι βαριόμουν να βαλω την αρωμα. έπρεπε να κανω fr. ολα καλα παιδιά η 9αρα σαν πρώτη εντύπωση ειναι ποιο ομαλή και γρήγορη.
καποια στιγμη βεβαια θα κανω ενα fr θελω να βάλω την αρωμα την ειχα παλιά αλλα ηταν beta και αναγκαστικά πρεπει να κανω fr,αλλα.οσο να ειναι να φυγουν π. χ κατάλοιπα miui 8 να εχω καθαρη 9αρα για ποιο σαφη εικόνα
@gkalen Γιώργο ελπίζω να μπήκαν και τα διορθωμένα script-ακια στην XTRV για καλύτερη απόδοση. Κρίμα είναι να μην έχουν μπει, τώρα που τα στρώσαμε. -
Ο/H mparaxir έγραψε:
θα σε βοηθουσα εγω αλλα πρέπει να ξαναφυγω φια δουλειά εχω βαρδεια.
φιλε. κοιτα στο φορουμ υπαρχει οδηγός που γραφει όταν πρωτοπαραλαμβανουμε κινητο xiaomi τι κανουμε. καταρχην εχεις κανει αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader αμα δεν εχεις κανει αυτό να το ξεκλειδωσεις επίσημα μην κανεις τίποτα για την ωρα
Ο/H gkalen έγραψε:
@Gkontos10
Ακριβέστατη απάντηση ήταν αυτή , στην ερώτηση που έκανες αν δουλεύει ρολόι ..
Ότι άλλο θες , εδώ είμαστε ..
λοιπών παιδία είχα γράψει και σε αυτό εδώ το νήμα για να μην τα σμήξουμε όλα
Αίτηση και εγκατάσταση σε νέο ΜΙ6
Λοιπών αδέρφια μόλις παρέλαβα ενα πανέμορφο μπλε ΜΙ6..
Φοράει μια MIUI 8.2 Stable 8.2.28.0 (NCACNEC)
Στέλνω φωτογραφίες, παιδιά παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει
Με αυτην ξεκλειδώνει?
Ποια να περάσω ελληνική και πώς παρακαλώ?
στην ερώτηση αν έκανα αίτηση η απάντηση είναι ναι και έχω άδεια, θα δοκιμάσω τώρα να ξεκλειδώσω .. -
-
@Gkontos10
Προχωράς όπως έκανες πάντα ..
Ξεκλειδώνεις με αυτή τη Ρομ κανονικά και προχωρας σε έγκατασταση twrp και φλασαρισμα ..
Πιθανως να χρειαστεί να περάσουν 72 ώρες για να ολοκληρωθεί το ξεκλείδωμα .. -
Ο/H stakhs έγραψε:
-
Καλησπερα Bandit, και με τους 2 τροπους , το ιδιο εικονιδιο του stock recovery μου εμφανιζει.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@Gkontos10
Προχωράς όπως έκανες πάντα ..
Ξεκλειδώνεις με αυτή τη Ρομ κανονικά και προχωρας σε έγκατασταση twrp και φλασαρισμα ..
Πιθανως να χρειαστεί να περάσουν 72 ώρες για να ολοκληρωθεί το ξεκλείδωμα ..
αρχοντα μου άνοιξε κανωνικά ο bootloader χωρίς κανένα πρόβλημα ή αναμονή
το θέμα τώρα είναι ότι για να κατεβάσω την XTRV από εδώ θα μου πάρει 3 χρόνια
ειναι υπερβολικά αργό .. υπάρχει κάποιο άλλο λινκ ????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0