Ρε παιδιά έλεος, σήμερα άρχισα να ασχολούμαι με το Redmi Note 4 Global μου, αφού λοιπόν το άνοιξα και ακολούθησα όλα τα βήματα, του έβαλα pattern και δαχτυλικό αποτύπωμα και μου ζήτησε να κάνει download την έκδοση 8.2 του MIUI και επανεκκίνηση. Μετά το reboot δε δέχεται ούτε το αποτύπωμα, ούτε το pattern και τώρα έχω κλειδωθεί απ' έξω... Έχω βάλει Google Account και έκανα και Xiaomi Account πριν να κλειδώσει, τι να κάνω τώρα; Έχω Windows 10 χωρίς το Creators Update, αν βοηθάει. Είδα και άλλο post με το ίδιο θέμα αλλά ήταν για Linux και το παλικάρι στο τέλος θυμήθηκε μόνο του το pattern. Παρακαλώ βοήθεια γιατί έχω αγχωθεί πολύ άσχημα... Δεν πιστεύω ότι μπορεί να το χάλασα με το "καλημέρα σας"!
Κλειδώθηκα έξω από καινούργια συσκευή [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
Μπορείς μέσα από το ---> Mi Cloud
Και την επιλογήfind device
να κάνεις factory reset στην συσκευή σου.
Ομοίως και μέσα από το google account:
Ο Λογαριασμός μου > Βρείτε το τηλέφωνό σας > Να επιλέξεις τοΕξετάστε το ενδεχόμενο να διαγράψετε τα δεδομένα της συσκευής σας
το οποίο κάνει factory reset -
Ευχαριστώ παιδιά, φαίνεται πως έπιασε με το Google. Αλήθεια, τι να προσέξω τώρα που λογικά θα το ξανασετάρω από την αρχή; Παρεπιμπτόντως, μπόρεσα να καταλάβω ότι έχω κλειδωμένο bootloader αλλά δεν ξέρω τι ROM φοράω... Έχει Ελληνικά πάντως, άρα αν κατάλαβα καλά παίζει να είναι μαϊμού;
-
-
Παιδιά sorry, αλλά είμαι λίγο τσομπάνης από android, τόσο καιρό είχα Windows Phone... Πως μπορώ να στείλω αυτό το screenshot? Και πάλι συγγνώμη για την ασχετοσύνη κι ευχαριστώ για την υπομονή σας!
-
-
Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο και σύρε τρία δάκτυλα προς τα κάτω και θα σου βγάλει προτροπή να σώσεις Στιγμιότυπο.
-
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Άρα το αφήνω να κάνει το update που θέλει; Αλήθεια, Nougat θα πάρει το Note 4;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0