Το δικο μου ειναι οριακά δεύτερο. Αν δεν το χρησιμοποιώ πολύ παει για πλακα πρώτο με διαφορά.
Τραγική αυτονομία στο redmi pro 64gb
-
-
Μάλλον αυτό το GSM ευθύνεται για την τραγική αυτονομία και έτσι εξηγείται ότι έπεσε κι άλλο η αυτονομία σου όταν έβαλες δεύτερη κάρτα sim.. Στο δικό μου Redmi note 3 pro δεν το έχει καθόλου αυτό στην λίστα με την κατανάλωση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η κάρτα sim που έχεις είναι παλιά ? Και πόσο παλιά.
Επίσης, είναι κανονική η κομμένη με το χέρι ? -
Έλα ρε φίλε Ανέστη ο Θωμάς είμαι, στην δική μου περίπτωση ναι είναι παλιές και η μία κομμένη στο χέρι... Λες να φταίει αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πολύ πιθανό, έχουν αλλάξει τα τσιπάκια + οι κομμένες πολλές φορές δεν κάνουν σωστή επαφή.
Καλησπέρα φίλε μου -
Με βάλατε σε σκέψεις και τσέκαρα και το δικό μου,σε εμένα είναι 21%, σε λογικά πλάισια δηλαδή. Η σίμ μου την έχω ενάμιση χρόνο και δεν είναι κομένη.
Άρα μάλλον το θέμα είναι κάπου εκεί κοντά σε αυτό που έιπε ο Ανέστης, παλιά και κομένη σίμ.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παιδιά έκανα καθαρή εγκατάσταση στην τελευταία ελληνική developer. Η αλήθεια είναι ότι πήγε πολύ καλύτερα η μπαταρία. 17 ώρες συνολικά και 3.5 ώρες οθόνη. Το θέμα είναι ότι η αναμονή είναι στο 66.3 και η οθόνη δεύτερη σε κατανάλωση στα 17.8
-
Eμένα η αναμονή είναι στο 9.4% και η οθόνη στο 23% αλλά είμαι με 5/5 σήμα. Έχει μεγάλη σχέση και πόσο δυνατό σήμα έχεις..
3,5 ώρες οθόνη δεν είναι και το καλύτερο αλλά πλέον είναι σε σχεδόν φυσιολογικά πλαίσια.. Καλοδούλευτο!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Η κάρτα σιμ που έχεις είναι πολύ παλιά και πόσο παλιά ή κομμένη με το χέρι ?
-
Πάντως και εμένα η αναμονή είναι σε αυτά τα νούμερα αλλά όταν δεν το δουλεύω πολύ δηλ. 2-3 μέρες διάρκεια,γιά 17 ώρες που λές εσύ είναι πάρα πολύ...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ναι παιδιά έχω κάρτα vodafone που την εκοψα ο ιδιος.. Λετε να παιζει ρολο; Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να την αλλαξω γιατι ειναι σε αλλου το ονομα δηλωμένη και την ειχα αγορασει για να εχω τα φοιτητικά πακετα!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0