Και μέχρι να περάσουν οι 72 ώρες για το unlock, παρατήρησα το εξής: το Redmi Note 4 Mido Global Edition 2016102 που αγόρασα χθες είχε πάνω του MIUI v8.2.10.0 Stable και αν θυμάμαι καλά στην έκδοση Android έλεγε 6.0.1
Προετοιμαζόμενος για αλλαγή ROM είχα κατεβάσει το αρχείο xiaomi-miui-hellas-6.0_mido_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip
Όμως εγκατέστησα την Official Global Developer 7.7.13 από en.miui.com/download-309.html#468 και τώρα στην έκδοση Android λέει 7.0 NRD90M
Αν έχω καταλάβει καλά, δεν υπάρχει ακόμα Stable XTRV για Android 7.0, oπότε τώρα κατεβάζω το αρχείο xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V8_XTRV_7.7.20.zip
Σωστά;
Και την περνάω με TWRP ή με MiFlash?
Πως περασες την official global developer? Δεν ειναι κλειδωμενο το κινητο σου; Κι εγω αυτην θελω να περασω και μου λενε πρεπει να περιμενω 72 ωρες για ξεκλειδωμα...
Έχοντας εγκαταστήσει drivers για να το βλέπει το Windows PC, κατέβασα την Official Global Developer και την αντέγραψα στο κινητό (στον κατάλογο Download). Μετά από Tools -> Updater -> Choose Update Package (βλ. imgur.com/gLKP87Y)
72 ώρες πρέπει να περάσουν για να μπορέσεις να κάνεις unlock τον bootloader.
Ναι από τον updater , κατέβασε πρώτα την dev zip recovery rom χύμα στο internal storage μετά βρες την από τον updater μέσω choose update package , τρεις τελείες πάνω δεξιά.
@fog
Ναι, Ο.Κ. σε αυτά που λες.
Η απορία μου είναι: μπορώ να περάσω και την xiaomi-miui-hellas-6.0_mido_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip που είναι για Android 6.0, ενώ με την Official Developer 7.7.13 έχει πάει σε Android 7.0 NRD90M;
Ενώ συνήθως για τη μετάβαση από dev σε stable και το αντίστροφο, είναι αρκετό το factory reset, όταν πρόκειται για downgrade έκδοσης android είναι προτιμότερη η διαδικασία φλασαρίσματος fastboot rom, για την αποφυγή προβλημάτων.