Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση και πες μας τα αποτελέσματα.
Redmi Note 3 SE Kate - Hard brick
-
-
το ιδιο εμηνε στο mi οταν κανη επανακηνηση μενη εκει αρα θελη να το δει καπιος ειδηκος η θα το στηλω στην xiaomi η θα ψαξω για τεχνηκο εδω στο βολο ειναι κρημα το κινητο οχι τιποτε αλλο
-
Μην βιάζεσαι βρε...κάτω από το mi σου βγάζει και το android με 3 τελίτσες ?
Κάνε και μία προετοιμασία στον υπολογιστή με drivers ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Θα πρέπει να κάνεις τα 1 & 3 από τις επιλογές που έχει. -
-
Θετική Απάντησηδεν ξερω να τα κανω αυτα με drivers κ τετια ειμαι τελιος ασχετος εγω εχω το τηλ. κλασικα για τηλεφονα φωτο κ fb. κ το pc για ταινιες κ φβ. οποτε μου ειναι δησκολο αυτο που ζητας... εστλα μηνημα σε μια κοπελα που ειναι στη ομαδα σου mi θεσαλιας αν μου απαντηση θα το δωσω σε αυτην αλιος θα στο στηλω απο ευδομαδα
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Είσαι στην καλύτερη ομάδα του forum, στο νήμα της Θεσσαλίας. -
Σε ποια κοπέλα ? Δεν θυμάμαι να υπάρχει κοπέλα στην Λάρισα
-
@NasDriver Ναι έχω και κοπέλα στον Βόλο το νήμα της Θεσσαλίας τα έχει προβλέψει όλα.
=============== Ιουλ 23rd 2017, 3:07pm ===============
@NasDriver Έχω την @zaf_4 Είναι γνωστής και δυναμική κοπέλα θα την καθαρίσει την μπουγάδα μην αγχώνεσαι, η Θεσσαλία είναι πολύ μπροστά σε όλα -
-
-
-
ευχαριστω για ολα
-
@xristoskoda Μην φοβάσαι τίποτα η @zaf_4 Είναι το αστέρι του νήματος μας xiaomi & MIUI Θεσσαλίας , θα πάνε όλα καλά, η Γεωργία θα δει το μήνυμα σου και θα έρθει σε επαφή μαζί σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0