Play store (Κωδικός σφάλματος: 492)
- Διορθώθηκε
-
-
-
Εμένα και στα δυο.... Και δεδομένα και ασύρματο. Και εκκαθάριση δεδομένων έκανα, τίποτα.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H loran έγραψε:
@8@nos Μπορώ και κατεβάζω νέες εφαρμογές αλλά όχι ότι είχα ήδη στη βιβλιοθήκη μου. Δεν έιναι θέμα identity confirmation -
Λέτε να παίζει ρόλο αυτό? Αν και στης γυναίκας μου το kenzo είναι υο ίδιο, χωρίς πρόβλημα....
Κι εμένα έτσι λέει αλλά δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα.Open-source is the future
-
Τώρα που πήγα να δω κι εγώ τι γίνεται με τις ενημερώσεις (έχουν καιρό να ενημερωθούν γιατί είμαι συνέχεια με data) μου έβγαλε κι εμένα ένα λάθος που έλεγε πως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον server ή κάτι τέτοιο. Απλά δοκίμασα να τα κάνω όλα update αλλά έβγαζε λάθος για όλες τις εφαρμογές και μετά από την οθόνη του screenshot πάτησα update ένα ένα ξεχωριστά και ξεκίνησε μετά από λίγες προσπάθειες. Δοκίμασέ το αν θέλεις και πες μας.
Αν ξεκινήσει μία φορά, τότε διορθώνεται όλο το πρόβλημα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Εδώ και μέρες παρουσιαζει κ μένα το ίδιο προβλημα (redmi note 3 pro)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Κάποιος να με καθοδηγήσει στο μενού να βρω το προσθεση-αφαιρεση λογαριασμου Google...δεν το βρίσκω ##€€@@
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Ή εναλλακτικά γράψε στο google "gmail sign up" και με το που πατήσεις στο πρώτο αποτέλεσμα θα σε οδηγήσει το κινητό από μόνο του...
επειδη έχω και εγώ αυτό το θέμα πρέπει να καινούργιο gmail??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες