Play store (Κωδικός σφάλματος: 492)
- Διορθώθηκε
-
-
Εγώ περιμένω να βγει η miui 9 για να κάνω καθαρή εγκατάσταση και όλα από την αρχή.... Μέχρι τότε βαριέμαι να κάνω factory reset χωρίς λόγο. Αν το δοκιμάσεις πες να δούμε τι γίνεται...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η αναβάθμιση που θα πάρει μπορεί να είναι σύντομα Αύγουστο αλλά μπορεί να πάει και τον Σεπτέμβριο, γιατί δεν γυρίζετε πίσω σε μια προηγούμενη rom ?
-
-
-
Τι να σου πω μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα συνεργασίας-επικοινωνίας της google με μερικές μόνο συσκευές ή ακόμα και κάποιο πρόβλημα στο λογαριασμό google κάποιων ατόμων....πάντως όπως και να 'χει είναι θέμα της google.
Εγώ πάντως άμα είχα το ίδιο πρόβλημα θα είχα βάλει μια fastboot rom για να είμαι σίγουρος ότι δε φταίει κάτι σε μένα
Αν και η @mprina που φαντάζομαι έχει την official rom οπότε με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα έπρεπε να φτιάξει αν δεν ήταν πρόβλημα της google.Open-source is the future -
-
-
Ρυθμίσεις ==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> Αντίγραφα & Επαναφορά ==> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών ΡυθμίσεωνOpen-source is the future -
Προσοχή όμως γιατί με την επαναφορά χάνονται από το κινητό ρυθμίσεις, εφαρμογές και ότι άλλο έχουμε περάσει σε αυτό, γι αυτό είναι καλό να έχουμε backup ή φροντίσει να συγχρονήσουμε με το mi cloud ώστε να μην χαθούν επαφές κλπ.
-
θα πω από εκεί που το πηρα
-
@mprina Γιατί το βλέπεις βουνό δεν μπορώ να καταλάβω απλά είναι τα πράγματα μην το φοβάσαι.
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ρυθμίσεις ==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> Αντίγραφα & Επαναφορά ==> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες