Έβαλα μερικές φωτογραφίες σε απόκρυψη και τώρα δεν τον βρίσκω. Τι να κάνω ; Στην φώτο που στέλνω η δεύτερη επιλογή κάτω
Κρυφές φωτό [SOLVED]
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Αποεπίλεξε την φώτο και σύρε με το δάκτυλο προς τα κάτω ώστε να φανεί επάνω το λουκέτο. Άσε το δάκτυλο και θα σε προτρέψει για κωδικό ή μοτίβο. Τότε μπορείς να δεις την κρυφή φωτο.
-
αυτο μου βγάζει
-
Πάτησε Μετάβαση στις Ρυθμίσεις ώστε να ενεργοποιήσεις το συγχρονισμό.
-
ενεργοποιημενο είναι
-
Όταν τελειώσει ο συγχρονισμός κάνε πάλι αυτό που σου είπα στο μήνυμα #2
-
οκ
=============== Ιουλ 26th 2017, 12:05am ===============
οκ έκανα εγώ πατατιά. Το βρήκα -
Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες έκανα καθαρή εγκατάσταση με το sp flashtool στο redmi note 2 και πέρασα την 7.11.2 aroma. Είχα κάποιες φώτο κρυφές (απ τη γυναίκα μου) στο album και τωρα δεν μπορώ να τις ξαναβρώ, ούτε στο mi cloyd υπάρχουν. Ξερει κανεις που θα τις ξαναβρώ;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Ξερει κανεις που θα τις ξαναβρώ;
-
@gaiosgf Δες εδώ τον οδηγό μου xiaomi-miui.gr/community/index…ραφιών-μέσω-του-Mi-Cloud/ αλλά μάλλον τέλος όπως είπε και ο @Bodai
-
Παιδια ακυρο. Ενω δεν τις εβρισκα πουθενα, οπως προειπα, μολις δημιουργησα νεο κρυφο αλμπουμ, εμφανιστηκαν απο το πουθενα, αυτες που ειχα χασει. Μαθαμε και κατι νεο.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Καρντάση μην ξεθαρεψες ξανά κάνε το κρυφό το άλμπουμ γιατί αν το βρει η κυρά σου δεν σε βλέπω καλά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0