Διαφήμιση

"Κλείδωμα Εφαρμογής" Αφαίρεση μοτίβου

• Απαντήθηκε
    • "Κλείδωμα Εφαρμογής" Αφαίρεση μοτίβου

Καλημέρα!!! Είμαι καινούργια στη σελίδα σας και νέος χρήστης των XIAOMI. Αρχικά να πω ένα ευχαριστώ γιατί κάνετε πολύ καλή δουλειά στη σελίδα σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όχι και τόσο σοβαρό θα το έλεγα αλλά σαν νέος χρήστης του Redmi 4X δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ενεργοποίησα το "κλείδωμα εφαρμογής" μέσα από τις ρυθμίσεις. Εντάξει όλα καλά κάνει αυτό που θέλω ΑΛΛΑ ήθελα να μάθω αν μπορώ να αφαιρέσω το μοτίβο από το "κλείδωμα εφαρμογής" και να ανοίγει η συγκεκριμένη λειτουργία χωρίς κωδικό (μοτίβο); Όχι οι εφαρμογές που έχω κλειδώσει αυτό το ξέρω πως γίνεται εννοώ όλη η λειτουργία (ενότητα) "κλείδωμα εφαρμογής" να μην θέλει κωδικό για να ανοίξει. Ελπίζω να τα έγραψα κατανοητά, χα χα χα!!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!
    • ΟΧΙ κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό καθώς πρέπει με κάποιο τρόπο να γίνεται επαλήθευση αυτού που θα προσπαθήσει να την ανοίξει.
      Αν αντί για μοτίβο στην ξεκλείδωμα της συσκευής έκανες χρήση κάποιου PIN κωδικού ίσως τα πράγματα να ήταν ποιο εύκολα.

Άλλωστε ποιος ο λόγος να κλειδώσεις κάτι και να είναι προσβάσιμο σε όλους με μία κίνηση ? :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ενεργοποίησε το δακτυλικό αποτύπωμα οπότε βάζοντας το δάκτυλό σου δεν είναι απαραίτητο να βάζεις κωδικό ή μοτίβο κάθε φορά. Ταυτόχρονα όποιος άλλος θέλει να μπει στο κινητό σου δεν μπορεί αν δεν ξέρει το κωδικό ή αν δεν σου κόψει το δάκτυλο :P :D :D
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση