Διαφήμιση

Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι γεγονός !

• Συμφωνώ απόλυτα! Δεν είναι όμως καλύτερα αν αγοράσεις μια συσκευή, να έχει και εγγύηση; Το αν αποδειχτεί μάπα, τότε προσωπικά δεν ξαν'αγοράζω από αυτή την εταιρεία. Αν όμως αποδειχτεί καλό το service, τότε δε "κλαίω" τα extra χρήματα που έδωσα για να το αγοράσω από Ελλάδα και όχι Κίνα.
      Anyway, μακάρι να έχει χαμηλές τιμές, να παρέχει service και αυτό που λέω, είναι απλά να περιμένουμε πριν το κατακρίνουμε. Θα υπάρχουν ακριβότερες τιμές (βλέπε mi band 2) αλλά θα υπάρχουν και φθηνότερες από ότι φαίνεται (βλέπε mi scale).
      Ότι και να γίνει όπως, το ότι άνοιξε στην Ελλάδα, θεωρώ ότι είναι καλό για εμάς που αγοράζουμε xiaomi προϊόντα, είτε τα παίρνουμε από Κίνα είτε από Ελλάδα...

Αυτά είχα να πω και να παω τώρα να δω GOT... ; :P :thumbup:
    • Ο/H studiosakis έγραψε:

Έτυχε χθες να είμαι Αθήνα και πετάχτηκα μέχρι τα golden hall.
      Εντάξει οι τιμές είναι εντελώς φευγατες, μιλαω για τα τηλέφωνα.
      700 ευρώ για το mi note 2;
      Βασικά ήθελα να δω απο κοντά το mi 6,το οποίο με απογοήτευσε η ποιότητα κατασκευής της πισω πλευράς. Μου θύμισε κατι παλια πλαστικά samsung.
      Κάμερα αρκετά καλή. Κατα τα αλλα.. τα γνωστά
      ρε παιδιά τι περιμένατε ;
      η τιμή του Mi note 2 της infoquest (όπως και όλες βέβαια) είναι γνωστή και πουλιέται (αν το έχει πάρει κανείς δηλαδή με τέτοια τιμή :) ) εδώ και μήνες (Μάιος)
      τόσο καιρό δεν ξέρετε ότι πουλιούνται οι συσκευές σε κωτσόβολους / Public / πλαίσιο κλπ ; ή νομίζατε ότι είναι άλλο πράγμα το μαγαζί και θα είχε κι άλλες τιμές
    • Συμφωνώ με αυτά που λες, αυτό είναι το σωστό, και εγώ θέλω να είναι λογικές οι τιμές και όλοι πιστεύω, με τεράστιο ρίσκο αγοράζαμε όλοι από την Κίνα,και σε τυχόν πρόβλημα ήμασταν όλοι ξεκρέμαστοι. Τώρα είπαμε το μεγάλο στοίχημα θα είναι μετά από κανένα 6 μηνο που θα αρχίσουν τα παράπονα σε προβλήματα που θα βγουν, ας περιμένουμε ο χρόνος θα δείξει :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Σήμερα είχα την τύχη να πάω στο mi store και να το δω από κοντά, ωραίο μαγαζί ξετρελάθηκα με το Mi note 2 και το mi6 απίστευτα τηλέφωνα, δεν μου έκαναν καθόλου κλικ οι τηλεοράσεις σαν να ήταν ξεθωριασμενα τα χρώματα, μπορεί να ήταν και η πηγή χάλια τι να πω.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Δυστυχώς έστω για αρχή δεν είναι λογικές οι τιμές οταν το redmi note 3 το εχει 200 ευρω και ειδικα το mi note 2 στα 700.. Ποιο ακριβο και απο το s8 .. Αν καταλαβουν νωρτις οτι αυτη η πολιτη δεν θα παει μπροστα εχει καλως..!! Ναι και εγω ειμαι υπερ τον 2 χρονων εγγυηση αλλα μην παμε και στην αλλη ακρη.. 8|
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Δυστυχώς έστω για αρχή δεν είναι λογικές οι τιμές οταν το redmi note 3 το εχει 200 ευρω και ειδικα το mi note 2 στα 700.. Ποιο ακριβο και απο το s8 .. Αν καταλαβουν νωρτις οτι αυτη η πολιτη δεν θα παει μπροστα εχει καλως..!! Ναι και εγω ειμαι υπερ τον 2 χρονων εγγυηση αλλα μην παμε και στην αλλη ακρη.. 8|
      θα πάθω τίποτα με τέτοια ζέστη , ποια αρχή ρε παιδιά :)

ας βάλει κάποιος στο αρχικό κείμενο ότι η Infoquest φέρνει συσκευές εδώ και καιρό και τις πουλάει μέσω διαφόρων καταστημάτων
      επίσης ότι δεν γίνεται να έχει διαφορετικές τιμές (γιατί ; επειδή είναι "mi store";) σε σχέση με αυτές που πουλάνε οι άλλοι (άλλοι = τα καταστήματα που δίνει συσκευές η iq)

οκ προφανώς η iq έδωσε τέτοια τιμή πώλησης αλλα μην πέφτουμε από τα σύννεφα λες και είναι κάτι καινούριο
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Δυστυχώς έστω για αρχή δεν είναι λογικές οι τιμές οταν το redmi note 3 το εχει 200 ευρω και ειδικα το mi note 2 στα 700.. Ποιο ακριβο και απο το s8 .. Αν καταλαβουν νωρτις οτι αυτη η πολιτη δεν θα παει μπροστα εχει καλως..!! Ναι και εγω ειμαι υπερ τον 2 χρονων εγγυηση αλλα μην παμε και στην αλλη ακρη.. 8|
      θα πάθω τίποτα με τέτοια ζέστη , ποια αρχή ρε παιδιά :)
      ας βάλει κάποιος στο αρχικό κείμενο ότι η Infoquest φέρνει συσκευές εδώ και καιρό και τις πουλάει μέσω διαφόρων καταστημάτων
      επίσης ότι δεν γίνεται να έχει διαφορετικές τιμές (γιατί ; επειδή είναι "mi store";) σε σχέση με αυτές που πουλάνε οι άλλοι (άλλοι = τα καταστήματα που δίνει συσκευές η iq)

οκ προφανώς η iq έδωσε τέτοια τιμή πώλησης αλλα μην πέφτουμε από τα σύννεφα λες και είναι κάτι καινούριο
      Το αν δινει η εδινε στα μαγαζια συσκευες δεν νομιζω οτι νοιαζει κανεναν εδω περα..!! Και λεω ναι για αρχη για το νεο mi store φιλε οτι εχει πανακριβες τιμες εως πολυ ακριβες θα ελεγα.. Ναι μεν ωραια τα 2 χρονια εγγυηση ποιος δεν τα θελει αλλα οχι και 699 το note 2 .. Ελεος..Θα φαει το κεφαλι της ετσι..Μιλεμε μονο για το mi store
      ετσι και οχι γενικα τι κανει αλλου η iq οπως την λες... Τα xiaomi ειναι πολυ καλα αλλα οχι τοσο ακριβα !!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Το αν δινει η εδινε στα μαγαζια συσκευες δεν νομιζω οτι νοιαζει κανεναν εδω περα..!! Και λεω ναι για αρχη για το νεο mi store φιλε οτι εχει πανακριβες τιμες εως πολυ ακριβες θα ελεγα.. Ναι μεν ωραια τα 2 χρονια εγγυηση ποιος δεν τα θελει αλλα οχι και 699 το note 2 .. Ελεος..Θα φαει το κεφαλι της ετσι..Μιλεμε μονο για το mi storeετσι και οχι γενικα τι κανει αλλου η iq οπως την λες... Τα xiaomi ειναι πολυ καλα αλλα οχι τοσο ακριβα !!
      κάποια πράγματα είναι πολύ απλά :)
      σου εξήγησα ότι δεν υπάρχει αυτό το "για αρχή" , αυτή η αρχή έγινε πριν 7-8 μήνες , τόσο καιρό η εταιρία φέρνει συσκευές και τις πουλάει απλά μέσω τρίτων
      οι τιμές ήταν γνωστές ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δεις άλλες τιμές σε προιόντα που διαθέτει παντού

όλα τα κινητά , όπως και πολλές παρόμοιες συσκευές έχουν "στανταρ" τιμή , αυτή που "δηλώνει" ο κατασκευαστής ή στην συγκεκριμένη περίπτωση ο διανομέας

το αν υπάρχει π.χ. sony store ή apple store δεν σημαίνει ότι εσύ θα πάρεις φθηνότερα ένα Ps4 ή ένα iphone επειδή πήγες στο κατάστημα αυτό , παντού (παντού = μεγάλες αλυσίδες , κοινώς επίσημοι μεταπωλητές) την ίδια τιμή θα βρεις
    • Ο/H derveni έγραψε:

@kodorevi8ulis Όταν λένε 2 χρόνια εγγύηση μπορείς να μου πεις εκτός του hardware τι εννοούν ?
      γενικά δεν ξέρω τι καλύπτουν οι εγγυήσεις :) οπότε διαβάζεις το παρακάτω και ρωτάς την εταιρία για περισσότερες πληροφορίες
      αλλά τι ακριβώς θέλεις να σου καλύψει η εγγύηση ; άντε αν έχεις πρόβλημα να κάνουν κανά "update" ή factory reset
      (αν είναι software το λύνω και μόνος μου οπότε δεν με έχουν απασχολήσει ποτέ τέτοια πράγματα)

2017-JAN-11-MANUAL-XIAOMI-Smartphones_A4cmBIG.PDF
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H derveni έγραψε:

@kodorevi8ulis Όταν λένε 2 χρόνια εγγύηση μπορείς να μου πεις εκτός του hardware τι εννοούν ?
      γενικά δεν ξέρω τι καλύπτουν οι εγγυήσεις :) οπότε διαβάζεις το παρακάτω και ρωτάς την εταιρία για περισσότερες πληροφορίεςαλλά τι ακριβώς θέλεις να σου καλύψει η εγγύηση ; άντε αν έχεις πρόβλημα να κάνουν κανά "update" ή factory reset
      (αν είναι software το λύνω και μόνος μου οπότε δεν με έχουν απασχολήσει ποτέ τέτοια πράγματα)

2017-JAN-11-MANUAL-XIAOMI-Smartphones_A4cmBIG.PDF
      Τα είπες όλα ΣΩΣΤΟΣ
    • Διαφήμιση
    • Για το θεμα service και ανταλλακτικών εκει ειναι το θεμα.. :S Το πολυ πολυ να κανουν αμεσα αντικατασταση..Θα δειξει το θεμα παντως !!! 8)