Προβλημα με την V8.2 σε Redmi Note 3 pro ( Kenzo )
-
-
Καλημέρα έχω το redmi note 3 pro και είχα περασμένη την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0
Είπα να αλλάξω και πέρασα μέσω twrt την
xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V8.5.2.0 αλλά δεν ανοίγουν οι ρυθμίσεις, κατέβασα να περάσω με fastboot Rom αλλά εκεί όταν πατάω κάτω δεξιά στο miflash να μην διαγράψει τα πάντα μου λέει ότι δεν βρέθηκε το αρχείο, πρέπει να κάνω clear all? Ευχαριστώ -
Καλημέρα .Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και εμένα χθές κάνοντας την ίδια διαδικασία.Δεν μπορώ να μπώ στίς ρυθμίσεις του τηλεφώνου.
-
Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα και οι αλλαγές, γνώμη μου να βάλετε την τελευταία fastboot rom και μετά ξανά την ελληνική ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
-
Όποια επιλογή και να βάλεις θα χαθούν...δεν έχεις κρατήσει αντίγραφα πριν ξεκινήσεις την αναβάθμιση ?
-
-
Μπες σε TWRP και σύνδεσέ το στον υπολογιστή για να τις αντιγράψεις
-
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
το εκανα ολα καλα τωρα μπαινει στις ρυθμισεις αλλα εχασα το TWRP για να περασω την ελληνική , πως μπορω να την περαω υπαρχει καποιος οδηγος?
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0