Σύνδεσε -αν δεν το έχεις κάνει- το κινητό σου με δικό σου mi account, με αυτό κάνε αίτηση ξεκλειδώματος. Δες ότι θα ολοκληρωθεί και θα εγκριθεί χωρίς πρόβλημα και μετά προχώρησε.
οκ
σχετικά με το φακτορι ρισετ
επειδή κατά την διάρκεια του οδηγού αναφέρει πως κάνει φακτορι από το twrp
να κάνω αυτό ή extra πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε ????
Να ξεκινήσεις τα βήματα ένα ένα με τη σειρά.
Να ελέγξεις ότι έχεις δικό σου mi account στη συσκευή.
Να κάνεις αίτημα για ξεκλείδωμα.
Να έχεις δική σου άδεια ξεκλειδώματος.
Αν όλα αυτά ολοκληρωθούν, μπορείς μετά να κλειδώσεις τη συσκευή σου και να την ξεκλειδώσεις με τη δική σου άδεια.
Κατόπιν, ανάλογα με ποιά rom θα αποφασίσεις να συνεχίσεις, θα σου δώσουμε τον κατάλληλο οδηγό και για την εγκατάσταση twrp και για τις ενέργειες που χρειάζονται για να μπει.
Να τον κλειδώσεις μπορείς, αλλά σπίτι σου θα έκλεινες την πόρτα χωρίς να είσαι σίγουρος ότι έχεις κλειδί να ξαναμπείς;
Πάρε δική σου άδεια και μετά προχωράς
παιδια
πριν λίγο πήγα να ακολουθήσω τον οδηγό για ξεκλείδωμα του bl αλλά μολις το κατέβασα από το λινκ μου έβγαζε ένα παράθυρο το οποίο είχε κάποιες επιλογές αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον οδηγό
και αφού πατούσα agree μου έλεγε να επιλέξω με ποιο πρόγραμμα να το τρεξω
Για να χρησιμοποιήσεις το miunlock θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσεις την αίτηση για ξεκλείδωμα (αφού φτιάξεις το mi account και το συνδέσεις με τη συσκευή σου) με τις ρυθμίσεις που απαιτούνται στο κινητό σου και βρίσκονται στον οδηγό που έχεις και να πάρεις έγκριση από την xiaomi.
ΟΤΑΝ αυτό συμβεί, στο site που έκανες την αίτηση θα σε αφήσει να κατεβάσεις το miunlock για να μπορέσεις να συνεχίσεις.
Αν όλα τα έκανες σωστά και πήρες έγκριση τότε θα δοκιμάσεις από εδώ να κατεβάσεις το miunlock Apply for permissions to unlock Mi devices
ισως κάτι δεν κατάλαβα σωστά
λοιπον,ακολούθησα τον οδηγό" διαδικασία αίτησης και ξεκλείδωμα του bootloader"
και νομίζω το δεύτερο βήμα του οδηγού ελεγε να κατεβάσω το mi unlock και αφού το τρέξω αναλογα με το τι θα μου βγάλει θα πράξω αντίστοιχα
έχω καταλάβει κάτι λάθος????