Οκ κατέβασα την 19.3.Την εγκαθιστώ από αυτό το boot μενού που είμαι τώρα (το κίτρινο μπλε);TWRP θυμάμαι είχα βάλει αλλά δεν ξέρω πως να μπω.Αυτό το menu που είμαι έχει επιλογή για recovery mode.
Ακολουθώ τις οδηγίες αλλά δε με βάζει, ίσως όταν έκανα ενημέρωση την έκδοση να σβήστηκε...δεν ξέρω.Το ξαναέβαλα τώρα, μόλις μπήκα μου ζητάει κωδικό.Δεν έχω ιδέα τι κωδικό ζητάει
Αυτό έκανα και εγώ με τη διαφορά ότι δε μετονόμασα το twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas.img σε recovery, στην εντολή χρησιμοποίησα twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas.img
Με το που έκανα fastboot boot twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas.img με βγάζει εδώ 0b60b2cde228ea0336a4b3d174e84c8750126b6a.jpeg
Προσπάθησα, δε τον δέχεται.Pattern είχα και το μετέτρεψα σε αριθμούς, τίποτα.Πάω από το 1 στο 3 μετά στο 5 και 6.Δοκίμασα και 1356 και 12356, password, τίποτα.Έχω πράγματα που θέλω ναι, δε θα καταστραφεί και ο κόσμος αλλά προτιμώ να μη το κάνω format.Ψάχνω να βρω λύση, με τι διάολο κωδικό τα κρυπτογράφησε, δε μπορεί να είναι τυχαίος.Ψάχνω τώρα τον κωδικό μου από το λογαριασμό xiaomi.
Διαβάζω εδώ ότι ίσως μπορώ να ξαναbootάρω στο android και να αλλάξω το κλείδωμα.Πάω reboot-->system και είναι στη μαύρη οθόνη φορτώματος που γράφει MI mi.com.Θα το αφήσω κανά μισάωρο μπας και φορτώσει.Ο κωδικός του mi account απέτυχε επίσης.Σκατά.
Edit: Μάλλον το bug συνέβη επειδή έχω βγάλει το pin από το κινητό, έχω μόνο κλείδωμα οθόνης.
Μπορώ να γυρίσω σε fastboot, το android δε φαίνεται να φορτώνει.Να επιχειρήσω να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση του twrp και να τη φορτώσω;
Edit: Κομπλε!Φόρτωσα την τελευταία έκδοση twrp και δε ζήτησε κωδικό.Εγκατέστησα κανονικά το magisk και φόρτωσε android κανονικά με το reboot.