Μια βοήθεια για πρόβλημα το xiaomi mi max!
-
-
-
-
-
-
Φίλε μου @akmakas fastboot rom , mi flash , αυτοματοποιημένη εγκατάσταση driver by Kaggelaris φλάσαρε global stable ή global dev και άσε τις custom rom για μετά όταν εγκλιματιστείς, έχει δίκιο ο @derveni .
-
Φίλε μου, ανάλογα με τις πληροφορίες που μας δίνεις... αντίστοιχα θα σου απαντάμε...όταν δεν έχουμε πληροφόρηση...οι συμβουλές ξεκινάνε από τα πολύ βασικά όπως drivers και αίτηση για ξεκλείδωμα
Αφού αυτά έχουν γίνει...τώρα πρέπει να μας πεις ποια ρομ θέλεις να βάλεις ώστε να σου δώσουμε τον κατάλληλο οδηγό-οδηγίες -
Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθειά σας.Ξεκλείδωσα το bootloader για να μπορώ να δοκιμάζω custom rom και γενικά να έχω την ελευθερία αυτή..Θα μελετήσω καλύτερα όλα τα βήματα και θα επανέλθω
-
Τοτε καλύτερα να βάλεις μια fastboot rom να έρθει στα ίσα του το κινητό.
Αφού συνέλθει μπορείς να πας πάλι σε custom.
Είναι έξω τώρα και δεν μπορώ να βάλω τον οδηγό
=============== Ιουλ 29th 2017, 11:58pm ===============
Επίσης και πολύ βασικό... ξεκλείδωσε με το δικό σου mi account ή με δικό των bootloader ? -
Όχι φιλαράκι το ξεκλείδωμα έγινε από τον τεχνικό ο οποίος ξεκλείδωσε το bootloader σαν developer.Βασικά θέλω να περάσω την 8,2,3 rom.
Πριν λίγο κατάφερα και πέρασα μια κινέζικη εκδοση Miflash (Αυτή δούλεψε) το αρχείο hydrogen_images_V8.0.1.0.MBCCNDG_20160805.0000.29_6.0_cn_Quakze
Δεν ξέρω αλλά μόνο μια ρομ μπορεί να φλασάρει σε όλες τις άλλες βγάζει error -
Κανε την αίτηση και με το δικό σου mi account να υπάρχει και τα βλέπουμε ξανά όλα αύριο πιο ξεκούραστα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0