Ναι @Andreas Andreou 7 απάντηση σε σένα ήταν! Απλά ήταν αντιγραφή από ένα μήνυμα της fog! Να απαντούσες πρώτα σ αυτά κ μετά βλέπαμε.. Περιεργο όντως που έχει συμβεί σε πολλούς αλλά αφού έχεις εγγύηση πήγαινε το πίσω καλύτερα!
καλα τωρα ειμαι διακοπες..απο το καιρζερστορ στην ομονοια το πηρα..το θεμα ειναι υπαρχει στην ελλαδα σερβις για ξιαομι η θα παει κινα το κινητο μου ,οποτε θα το παρω πισω μετα απο καιρο..?!
Μην φοβάσαι βρε ούτε 5 euro δεν κάνει το ηχείο, εσένα σε καλύπτει η εγγύηση, και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό το μαγαζί, τα καλύτερα σε σχέση με αυτά που είναι σχετικά γνωστά.
Οχι όχι..απλά έστειλα το ρομ..δεν ξέρω καν για ποιο τεστ μιλάμε..και πως το κάνω κτλ..
Αλλά όπως και να έχει το ακουστικό δε.λειτουργει..οτι τεστ και να κάνω εγώ πάλι δε θα λειτουργήσει
Βρε κάντο για να δούμε αν είναι θέμα hardware....αν δεν είναι μην παιδευεσαι τσάμπα με την εγγύηση....
Στο Σχετικά με το τηλέφωνο εκεί που λέει έκδοση kernel πάτα το 5-6 φορές και μετά θα σου βγάλει διάφορα τεστ....εσύ διαλέγεις για το ακουστικό.... κάντο και αν ακούς κανονικά και δεν βγάλει πρόβλημα το ακουστικό είναι οκ
Open-source is the future
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστή απάντηση μπράβο Θανάση.