Νεος χρηστης ενος 4Χ. Επειδη προερχομαστε απο 5.5 αρι τηλεφωνο και τα εικονιδια/γραματα μας φαινονται λιγο μικρα υπαρχει τροπος να τα μεγαλωσουμε λιγουλακι ωστε να βλεπουμε καλυτερα?? Σκεφτηκα καποια εφαρμογη σαν το resolution changer. Θα κανει δουλεια?? τι αναλυση /dpi εχει το 4Χ?? H μηπως θα με βοηθησει καποιο launcer?? Εχετε να προτεινετε κατι?? Για να μεγαλωσουν τα εικονιδια πρεπει να μειωθει το dpi ετσι?? Να σημειωθει οτι η συσκευη δεν ειναι rooted
Mεγεθος/εικονειδιων/χαρακτηρων
-
-
Για να μπορέσεις να αλλάξεις το DPI θα πρέπει να έχεις Rooted συσκευή.
Διαφορετικά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς από τις Ρυθμίσεις => Οθόνη => Μέγεθος κειμένου ή αλλάζοντας το θέμα που έχει η συσκευή σου με κάποιο άλλο από την εφαρμογή Θέματα της MIUI. -
Αγορασε η αδερφη μου το 4x και της ηρθε με την global stable 8.2.10.0 ROM. Παρατηρησα οτι τα εικονιδια ειναι πιο μεγαλα απο δικο μου Mi4i που φοραει XTRV ROM απο το φορουμ. Αυτο οφειλεται στην ROM ή στην οθονη (αναλυση)?
Εντωμεταξυ δεν εχω δει να παραπονιουνται αλλοι για το εν λογω θεμα και δεν θελουμε να αλλαξουμε το stock launcher. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0