καλησπερα στην ομαδα, αγορασα χθες ενα note 4χ, ειναι της infoquest to global αρα ποιο συγκεκριμενα ειναι το note 4 που η infoquest το ονομαζει note 4x anyway ενω μου περναει ολα τα τεστ που βαλα, antutu 61000 skor geekbench 4 skycastle2 stability test, στο 3d mark συγκεκριμενα μου βγαζει χαμηλο σκορ με low fps και και μου λεει οτι ειναι χαμηλο το σκορ για αυτη την συσκευη να δοκιμασω να σβησω προγραμματα αφησω να κρυωσει κτλπ το τεστ βεβαια το κανα με το κινητο να ναι εντελως αδειο απο εφαρμογες εκτος του συστηματος και ολες της διαθεσιμες ενημερωσεις, συστηματος και εφαρμογων οπως επισης και οταν το πηρα και μετα απο πληρη φορτιση, ξερει κανεις τι παιζει ?υπαρχει καποια ασυμβατοτητα ?ξερετε κανα αλλο τεστ μηπως ?η να τρεξω στο καταστημα που το πηρα μιας και ειναι και doa κ ολας !!!να αναφερω οτι το κινητο δεν ειναι ροοτ
plz help εχω τρελαθει
=============== Αυγ 2nd 2017, 10:54am ===============
δεν ξερω σε ποια ενοτητα θα πρεπε να γραψω το θεμα μου, αν ειναι λαθος παρακαλω πειτε μου που να το γραψω
plz help εχω τρελαθει

=============== Αυγ 2nd 2017, 10:54am ===============
δεν ξερω σε ποια ενοτητα θα πρεπε να γραψω το θεμα μου, αν ειναι λαθος παρακαλω πειτε μου που να το γραψω