Αναζητήσεις και προτάσεις για ταινίες και σειρές
-
-
-
Καλημέρα μια σειρά που μου πρότειναν και απ'οτι διαΒάσα πρέπει να είναι καλή και είναι στα υπόψιν είναι η. Peaky Blinders και δε ξέρω εάν έχει ειπωθεί γιατί έλειπα λόγο διακοπών
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H dimitra1417 έγραψε:
γ κωμωδία αλλά με ανοιχτό μυαλό γτ είναι λιιιιιιγο τρολλια γ τους δημόσιους υπαλλήλους..
Γέλιο συνέχεια !!! -
Καλημέραααααα
Για δείτε το Black Sails λίγο. 4 σεζόν είναι η σειρά. Εγώ προσωπικά την λάτρεψα.
Black Sails (TV Series 2014– ) - IMDb
Όπως επίσης και τον τρελό Hugh Laurie Στον ρόλο του τρελογιατρού House Md (μπορεί να το έχουν προτείνει πιό πριν)Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H zanos έγραψε:
Καλημέρα μια σειρά που μου πρότειναν και απ'οτι διαΒάσα πρέπει να είναι καλή και είναι στα υπόψιν είναι η. Peaky Blinders και δε ξέρω εάν έχει ειπωθεί γιατί έλειπα λόγο διακοπών
@alvin1983 Απο τα καλύτερα!,αλλάDisplay Spoiler Μάς έβγαλε τα μάτια για να βρει στο τέλος το Α......ι Του;
The young pope Με τον Jude Law ενα σήριαλ τρολ!You may think you can fly - but you better not try -
Θανάση ναι 4 σεζόν έκανε και πόσα χρόνια!!! Του δυστυχώς ναιΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Εγώ τελευταία ξεκίνησα το Mom που είναι του ίδιου (eddie gorodetsky) που έγραψε και two and a half men, big bang theory, πρίγκηπα του Bel air και όπως καταλαμβαίνετε μιλάμε για άλλη μια κομωδία.
Είναι πάλι αστεία, λίγο πιο γυναικεία αλλά γρήγορη με έξυπνα αστεία και αξίζει να τη δει κάποιος.
Επίσης επειδή βλέπω αρκετές σειρές αλλά και ταινίες και δεν θέλω να προσθέσω άλλες σειρές, υπάρχει κάποια με αυτοτελή επεισόδια? Γιατί αλλιώς με κόβω να βαριέμαι να ξεκινήσω κι άλλη -
Μια σειρα που ξεκινησα να βλεπω και δειχνει να αξιζει ειναι το : Westworld
=============== Αυγ 31st 2017, 8:31pm ===============
Λοιπον το "westworld" έχει να κάνει με μια επιχείρηση όπου έχει δημιουργήσει ένα μέρος όπου ανδροειδή ζούν και καλά στην Άγρια Δύση και πάνε άνθρωποι να ζήσουν την ζωή στην Άγρια Δύση αλλά η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει από τα ανδροειδή.Πολλη καλή σειρά η οποία είναι ριμέικ ταινίας το '73
Χρηστός Πολίτης.
-
Όντως καλή σειρά. Έχω τελειώσει τον πρώτο κύκλο αλλά αν θυμάμαι καλά έχει καιρό για το δεύτερο
-
Οντος αν και ο 1ος κύκλος παίχτηκε το '16 , ο 2ος θα βγει το '18
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H fog έγραψε:
Όντως καλή σειρά. Έχω τελειώσει τον πρώτο κύκλο αλλά αν θυμάμαι καλά έχει καιρό για το δεύτερο
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0