Στα άλλα νέα της ημέρας θα προτείνω μια ταινία ειδικα για εκπαιδευτικούς και γονείς. Die Welle!
Αναζητήσεις και προτάσεις για ταινίες και σειρές
-
-
Ζήση το είδα που έγραψες αλλά δεν θυμόμουν ποιά ήταν, thanks.
Και από τις 2 που πρότεινε ο @derveni μόνος τις Αφανείς Ηρωίδες συγκράτησα, που το έχω δει και είναι όντως πολύ καλή ταινία. -
Αυτήν θα την δω αύριο. Μέχρι να μπω φαντάρος και γενικά τώρα το καλοκαίρι βλέπω κάθε Σ/Κ ταινίες!
-
Μιας και ανέφερες το Die Welle (διάβασα περί τίνος πρόκειται και θα το δω) μου ήρθε στο μυαλό μια παλιότερη βέβαια αλλά πολύ καλή, κατά τη γνώμη μου, ταινία.
Ο κύκλος των χαμένων ποιητών. -
Την έχω δει. Αν δεν σε ενοχλεί το θέμα της ομοφυλοφυλίας θα σου πρότεινα και μια ακόμα ταινία όπως το milk!
-
Luther (TV Series 2010–2018) - IMDb σειρα καλη αστυνομικη.
=============== Αυγ 5th 2017, 11:48pm ===============
Quantico και suits ακόμα δυο αρκετά καλες. -
-
To milk το έχω δει. Γενικά ο Sean Penn έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα και εξαιρετική γκάμα δυνατοτήτων. Στην ταινία I am Sam (στον ρόλο ενός αυτιστικού πατέρα που παλεύει για την κηδεμονία του παιδιού του) με είχε καθηλώσει.
-
Τσέκαρε και το black mirror. Λίγα αυτοτελή επεισόδια ανα κύκλο αλλά πολύ δυνατό!
-
@fasoli Πολύ διαφορετική -δεν ξέρω πως αλλιώς να τη χαρακτηρίσω- σειρά.
Σκοτεινή, χωρίς στοιχεία υπερπαραγωγής, απλή, λιτή σκηνοθεσία, λίγοι ηθοποιοί ανά επεισόδιο και όμως φτιάχνει μια ατμόσφαιρα που σε τυλίγει και καταφέρνει να καρφωθεί στο μυαλό σου σαν αγκάθι. Μια πολύ διαφορετική ματιά σε ένα κόσμο που η τεχνολογία μπορεί να εκμηδενίσει το άτομο ψυχολογικά και τελικά και σαν υπόσταση.
Όταν την είχα δει, μερικές καταστάσεις με είχαν "στοιχειώσει" -
Υπάρχει μια canceled too soon σειρά η οποία διακόπηκε δυστυχώς άδοξα στον πρώτο της κύκλο. Πρόκειται για το Flash Forward. Παρόλο που δεν είναι ολοκληρωμένη σειρά, δώστε της μια ευκαιρία, τουλάχιστον να δείτε πόσο υποσχόμενη σειρά επρόκειτο να είναι.
Flashforward (TV Series 2009–2010) - IMDb -
Παιδιά καμμιά καλή ταινιούλα για σήμερα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0