Σημερα θα ξεκινήσει κ αυριο-μεθαύριο θα ολοκληρωθεί στην Ελληνική τι βι το σίκουελ: "οι 100-200-300 χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα"
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού50mbit (Vdsl και σύντομα 100) έχω. Τορεντ κατεβάζω 5mb/s χαλαρά. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα αλλά μάλλον στους ιταλικούς σέρβερ του νετφλιξ. Εκτός και αν μου κάνει σαμποτάζ ο ISP μόλις "δει" σύνδεση εκεί. Πράγμα καθόλου απίθανο, δηλαδή. Για να δούμε, πάντως τι θα γίνει και με την κατοστάρα γραμμή.Ο/H MarkosVL έγραψε:
Από οτι διάβασα εξαρτάται από τη ταχύτητα της γραμμής σου. Βάζουν αυτοί όριο. Από 25mbps και πάνω σου δίνει FHD εικόνα. Εκτός αν κατάλαβα τελείως λάθος
Έχω Sony τηλεόραση με Android TV, σηκώνει 4Κ άνετα. Και την έχω με καλώδιο πάνω στον ρούτερ, όχι ασύρματα. Το πρόβλημα δεν είναι στην συσκευή.. και στο πισί και στο κινητό επίσης η εικόνα δεν είναι όσο καλή θα έπρεπε. Γιαυτό λέω μπορεί να είναι από ISP η δουλειά.Ο/H Thracia έγραψε:
Από ότι εχω διαβασει, στα tvbox δεν παει πανω από 720 εκτος από το mi box και το NVidia.
Την καλύτερη την εχει στο ps4, ανετα 4κ
Δίκιο έχει ο αδερφός σου. Και σαν ΤV box ακόμα είναι άριστο. Κάνει papades.. που λέμε και στο Global forumΟ/H MarkosVL έγραψε:
Μη το ακούσει ο αδερφός μου αυτό. Εδώ και καιρό λυσσαει για ps4
Δεν θα αλλάξει τίποτα με τη 100άρα σε αυτό το θέμα εκτός αν έχεις περισσότερο upload που βοηθάει στο stream αλλά και πάλι στη περίπτωσή σου πιστεύω κάτι άλλο φταίει. Επίσης και κάτι άλλο μπορεί να έχεις 100άρα αλλά σε torrent να βλέπεις πχ 3 MB/s, η ταχύτητα δεν φαίνεται πάντα στα torrrent αλλά στο απευθείας κατέβασμα αν φυσικά δεν έχει βάλει κάποιο όριο ο ISP.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
50mbit (Vdsl και σύντομα 100) έχω. Τορεντ κατεβάζω 5mb/s χαλαρά. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα αλλά μάλλον στους ιταλικούς σέρβερ του νετφλιξ. Εκτός και αν μου κάνει σαμποτάζ ο ISP μόλις "δει" σύνδεση εκεί. Πράγμα καθόλου απίθανο, δηλαδή. Για να δούμε, πάντως τι θα γίνει και με την κατοστάρα γραμμή.