Διαφήμιση

Αναζητήσεις και προτάσεις για ταινίες και σειρές

• Ποτε να προλαβω ο δολιος,εδω το Breaking Bad απο το καλοκαιρι που ηθελα να το δω το εστειλα για το φθινοπωρο και τωρα ειμαι στη μεση του 2ου κυκλου .Το Better call saul δεν το βρισκω για το δω γιατι το ψαχνω εδω και καιρο αλλα τιποτα εχεις υποψιν καπου

Χρηστός Πολίτης.
    • Ο/H fog έγραψε:

@gdy190 Ωωωωωω χτύπησες ευαίσθητο σημείο. Την έβγαλα σε μερικά βράδια ολόκληρη(vampire είχα γίνει).

Και μετά ψάξιμο μέχρι αηδίας ακόμη και για τους ύμνους στους τίτλους, nickname για ένα φεγγάρι στα forum Starbuck (Kara Thrace FTW)
      Kαι εννοείται ότι σχετικό κυκλοφόρησε μετά... Caprica και δε συμμαζεύεται :D
      @fog μερικά βράδια; what the frak?!

Εμένα μου πήρε περίπου μια εβδομάδα.. :D
      Το τέλος όμως, ψιλο-απογοήτευση ..

Πιο καλή σειρά για μένα το caprica, έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2 κύκλους. Κρίμα.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • E ναι, όχι 2-3, εκεί κάπου. 7-8 μέρες, αλλά μιλάμε ολονυκτία κανονική :D
      Eνα πιο ...epic τέλος και γω θα τόθελα...

Και μιας και πιάσαμε το είδος... για τους διαστημικούς καουμπόυδες, μια σεζονούλα μόνο: Firefly Firefly - Der Aufbruch der Serenity (TV Series 2002–2003) - IMDb
      (στο παραπάνω screenshot το wallie είναι battlestar και τον υπολογιστή τον λένε... firefly, ολοσδιόλου τυχαία :P)
      Kαι για τους πιεσμένους σε χρόνο, η ταινία Serenity Serenity - Flucht in neue Welten (2005) - IMDb
    • Διαφήμιση
    • Κάνανε έγκλημα με το firefly. Ελπίζω να γίνει reboot κάποια στιγμή.

Το serenity, είναι καλύτερο σαν ταινία από τα περισσότερα star wars. Υπάρχει πλοκή δηλαδή που απευθύνεται σε άτομα με IQ πάνω από 100 (και πολλά βάζω).

Κατά την γνώμη μου, τα star wars είναι παραμύθια της χαλιμας στο διάστημα.

Όπως λένε εδώ στο χωριό μου.. Anyway, whatever.

=============== Οκτ 5th 2017, 12:51pm ===============

@fog
      Από τα καινούργια: The expanse

Αρρώστια, απλά. Πολύ καλή σειρά Ειρήνη, την βάζω στο ίδιο επίπεδο με το BSG...Ίσως και λίγο καλύτερη λόγω καστ κυρίως.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • To έχω ξεκινήσει και έχει φύγει η πρώτη σεζόν. Μπορεί νάχει περιοριστεί στο ηλιακό σύστημα αλλά είναι πιο ...φρέσκο.

Απλά πρέπει να κάνω λίγο κράτει στον αχταρμά σειρών που βλέπω ταυτόχρονα, γιατί όλα στο κεφάλι μου έχουν καταλήξει αισθηματικές περιπέτειες δράματος και επιστημονικής φαντασίας... ταυτόχρονα :P (και δε συγκεντρώνομαι όσο πρέπει να πω οτι ΒΛΕΠΩ :/ )
    • Θα σου αρέσει πιο πολύ ο δεύτερος κύκλος. Θα δεις γιατί ;)

Εγώ παρακολουθώ "live" όσες σειρές μου αρέσουν πραγματικά πολύ και δεν θέλω να περιμένω. Τα υπόλοιπα, μαζεύω 1- 2 κύκλους και βλέπω τον κάθε κύκλο σε μερικές μέρες.

• Θα είμαι σαφής και περιεκτικός: όποιος δεν έχει δει το Breaking Bad (να μη πω δις) δεν έχει δικαίωμα να συζητάει για άλλες σειρές... παρακαλώ τους Mod να ζητάνε υπεύθυνη δήλωση πριν ποστάρει κάποιος εδώ!
      To Better call Saul καλό, άλλα αλλά με τίποτα ΒΒ!
      το Galactica το ξεκίνησα προς τιμήν των παιδικών μου αναμνήσεων... με βαριά καρδιά... o Starbuck γυναίκα - ιεροσυλία! @fog :P ... στη πορεία αποδείκτηκε πολύ καλό, αλλά το τραβήξανε απ' τα μαλλιά το στόρυ λόγω του σουξέ (ότι έγινε και με το Lost) και το τέλος - συμφωνώ με τον @Alex_MLT ήταν απογοήτευση... το Caprica έτσι κι έτσι επίσης...

Για μένα οι καλύτερες σειρές αυτή την εποχή (πέρα απ' τα στοιχειώδη = The walking Dead, GoT) γενικά είναι:
      - WestWorld - (έχει κάνει πατα-τα-γο! απλά κορυφαίο μη το χάσετε - ίσως να μπει κι αυτό στην υπεύθυνη δήλωση - περιμένουμε του χρόνου το νέο κύκλο)
      - House of Cards (Kevin4president!)
      - Sensate (πολύ καλό - παρεξηγημένο - πιπεράτο - χτυπάει κοινωνικά ταμπού... κρίμα που το κοψε το Netflix λόγω κόστους)

συν τα μέτρια Designated Survivor, Prison Break (η ανάσταση του μαικ), Fear the walking dead για να περνάει η ώρα
    • Διαφήμιση
    • Από την κατηγορία "καλύτερες της εποχής" το Sensate μούχει ξεφύγει. Στα υπόψη.
      Τα υπόλοιπα έχουν φαγωθεί ή τρώγονται :D
    • Εγώ αν και έχω δει και βλέπω 100 σειρές, το Breaking Bad ουδέποτε θα το δω.

Μία σειρά που το κάθε της επεισόδιο είναι περίπου 50 λεπτά !!!! και στα πρώτα της 3 επεισόδια (δηλαδή 2 ώρες και 30 λεπτά όπου γυρίζονται ταινιάρες για όσκαρ) δεν κατάφερε να θάψει ένα άνρθωπο !!! και στις υπόλοιπες σκηνές απλά μας δείχνει έναν να κάνει εμετούς με αίμα.... τότε συγνώμη.

Απόλογούμε αλλά είναι δουλειά του pilot να με τραβήξει και όχι να με πείσει ο καθείς για να το δω.

Όσο σπουδαίο και αν είναι, ο εγκέφαλος μου αρνείται να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες, ώστε να είμαι δίκαιος και σωστός και με τους τόσους άλλους που δοκίμασαν να κάνουν σειρά.

Στην πορεία μπορεί να έφτιαξε αλλά τη σειρά την πούλησε το... παράνομο και η μεθαμφεταμίνη, και όχι το αίμα, η πλοκή η ανύπαρκτη και το πιο αργό από Λάμψη σενάριο.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και το ξέρω πως είναι ενάντια στους πολλούς. Από σεβασμό προς το τι βλέπω οφείλω να το πω.
    • @mixaliscy και γω αυτό ακριβώς σκέφτηκα όταν το ξεκίνησα και πολλοί φίλοι επίσης... αλλά αν αντέξεις τα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου μετά απογειώνεται... μέχρι το τέλος!
      Το ίδιο ισχύει και για το Westworld... στο πρώτο επεισόδιο είπα πλάκα μας κανουνε... μα καλά τόσο ανάγκη έχει τα φράγκα κοτζαμ Sir Anthony Hopkins να παίζει εκεί; ε λοιπόν στο τέλος του κύκλου είχα πάθει εγώ πλάκα
    • Johny μου εγώ ώρα ψάχνω για να δω όλα αυτά που βλέπω και όχι τι να δω :lol:

Ξέρω ότι λογικά θα έφτιαξε για να το βλέπουν τόσοι, αλλά προς σεβασμό προς εμένα δεν τις δίνω ούτε άλλη μία ευκαιρία

Και τα 3 επεισόδια που είδα των 50 λεπτών ήταν υπέρβαση. Στο ξαναλέω, υπάρχουν ταινιάρες με 2 ώρες. Όχι να βλέπω τα ίδια και τα ίδια για 3 ώρες.

Ο κόσμος έχει κρίση και ότι γουστάρει βλέπει. Ας μη ξεχνάμε πως και τη Λάμψη ή την Τόλμη και γοητεία την έβλεπαν πολλοί όμως.
      Εμένα δεν με κέρδισε. Και εξήγησα και το λόγο.
      Απλά ήθελα να το δω γιατί όπως είπα έκανα και υπέρβαση και δεν.... :roll:
    • Διαφήμιση
    • Δε πιστεύω το ΒΒ να έχει γίνει επιτυχία λόγο πλοκής αλλά του παράνομου και όλης της φιλοσοφίας του έργου παρόλο που είναι λίγο αργό (από ότι έχω δει μέχρι τώρα ).

Χρηστός Πολίτης.