Καλησπερα κυριοι. Προσπαθησα να διαβασω διαφορους οδηγους για να κανω επαναφορα συσκευης. Εχω λοιπον μια συσκευη Xiaomi Redmi Pro η οποια ηταν της αδελφης και στην οποια συσκευη εχει μπει ελληνικη rom. εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα επανερχονται τα παντα πισω. επαφες εφαρμογες τα παντα. σα να μην εγινε τιποτα. Ρωταω λοιπον πως μπορω να μηδενισω την συσκευη αλλα να μην χασει την ελληνικη ρομ. το κινητο θυμαμαι ειναι απο εξω και ειχε μισα ελληνικα μισα αγγλικα και το πηγε σε ενα μαγαζι και εκανε κατι ο τυπος και τεσπα ειναι ελληνικο φουλ. Τι πρεπει να κανω για να μην εχει τπτ μεσα η συσκευη? ευχαριστω εκ των προτερων. Αν το θεμα μου εχει απαντηση σε καποιο αλλο θεμα παρακαλω κατατοπιστεμε.
Επαναφορα στο μηδεν [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αν συνδέσετε πάλι το mi account που μάλλον είχε φτιάξει η αδερφή σου, επιστρέφουν αυτόματα όλα τα στοιχεία στα οποία έκανε συγχρονισμό.
Θα πρέπει να κάνετε πρώτα αποσύνδεση του mi account και μετά επαναφορά. -
καλησπερα.δυστυχως δεν εχει κανει λογαριασμο mi. ο μονοσ λογαριασμοσ μεσα ειναι το gmail απο το οποιο τραβαει μαλλον κ ολες τισ επαφες,
-
Πολύ πιθανόν... κάντε αποσύνδεση του google account τότε
-
Το εκανα φιλε μου αλλα εφυγαν μονο οι επαφες, το ιστορικο ειναι ολο μεσα. επισης δεν εφυγε καμια εφαρμογη. δεν υπαρχει κατι αλλο.??
-
-
αδελφε κ ευχαριστω να σου πω λιγο ειναι αλλα αν δεμνεγινα κατανοητος ειμαι νεος στα xiaomi και δεν ςχω ιδεα τι μου ειπες πριν. πως παω σε ολα αυτα
-
Πάτα και κράτα πατημένα τα κουμπιά volume up & power για να μπεις σε TWRP
Δες και αυτόν τον οδηγό ---> Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
Εσύ θα επιλέξεις και το internal storage -
Μια χαρα. Θελω να ρωτησω ομως πως μπορω να δω αν υπαρχει καποια ρομ μεσα στη συσκευη η αν πρεπει να την κατεβασω και να τη βαλω μεσα χυμα οπως λεει. ποια ρομ πρεπει να κατεβασω. και τι σημαινει αλλαγη απο dev σε stable και το αντιστροφο για μενα που ειμαι απλος χρηστης της συσκευης, ποιο απο τα δυο θα με βολεψει? αυτα πριν προχωρισω κ καψω καμια πλακετα.
-
Τον οδηγό στον έβαλα για να δεις ποια είναι τα 3 wipes που πρέπει να κάνεις.
Εσύ δεν θα βάλεις νέα ρομ, ούτε θα κάνεις αλλαγή από stable > developer
Επιλέγοντας τα cache + data + dalvik art cache συν το internal storage στην δική σου περίπτωση, σβήνεις όλα τα προσωπικά σου στοιχεία από μέσα και αφού τελειώσει και κάνεις reboot θα ανοίξει σαν να είναι η πρώτη φορά που την χρησιμοποιεί κάποιος, με την ρομ που ήδη έχεις μέσα.
Ελπίζω να έγινε πιο κατανοητό -
εχω μεινει εδω. τι κανω
-
Εδώ δυσκολεύει λίγο, έχεις την ρομ σε zip αρχείο ? Μπορείς να την περάσεις σε SD card ?
Θα πρέπει να κάνεις αυτό ---> Format Data
Αυτό σημαίνει όμως ότι θα σβηστεί και το λειτουργικό που έχεις μέσα, οπότε θα πρέπει να περάσεις μετά εκ νέου την ελληνική ρομ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες