Καλημερα παιδιά έχω ένα πρόβλημα.εδω και μια βδομάδα έχω απίστευτα γρήγορη πτώση στης μπαταρίας μου και κοιτάω και μου λέει ότι είναι το Cell standby το οποίο μου τρώει το 69% μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ;
Battery drain
-
-
Βάλε το GSAM Battery για να δεις σωστά στατιστικά:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=el
=============== Αυγ 7th 2017, 9:23am ===============
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? -
Οι φωτό τς βάζω να ανέβουν αλλά δείχνουν ότι φορτώνουν ακόμα έχω:
MIUI 8.5| stable
8.5.5.0 (MBFCNED) -
Αν τις βάζεις από υπολογιστή, με την ζωγραφική των windows μείωσε το μέγεθός τους.
-
Απο το κινητό τς βάζω αλλά δεν μ ανεβαίνουν συγνώμη φίλε μου
-
Άγγλο-Κινεζική Stable φαίνεται να έχεις. Έχεις τα ίδια προβλήματα και με άλλες rom; Έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader;
-
-
Για αρχή θα πρότεινα να κάνεις ένα factory reset αφού φυσικά κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας. Δες πως πάει και μετά το factory reset. Αν συνεχίζει, σκέψου σοβαρά να αλλάξεις rom, αφού ξεκλειδώσεις πρώτα τον bootloader.
-
Απλα μου το έκανε έτσι ξαφνικά και μ κάνει περιέργεια θα το δοκιμάσω απλά να γυρίσω από τς διακοπές σε ευχαριστώ πολύ
-
-
Ο/H HeroFTW έγραψε:
Απλα μου το έκανε έτσι ξαφνικά και μ κάνει περιέργεια θα το δοκιμάσω απλά να γυρίσω από τς διακοπές σε ευχαριστώ πολύ
Εγώ θα σου πρότεινα πρωτού κάνεις το οτιδήποτε, να πάρεις ένα backup των εφαρμογών σου και να ρίξεις ένα factory reset, να δεις αν συνεχίζεται το πρόβλημα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα πχ 1-2 εβδομάδων. Αν δεν συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα έφταιγε κάποια εφαρμογή. Αν συνεχίζει να συμβαίνει, κοιτάς σε αλλαγή ROM και αν αποτύχει και αυτό, τότε και μόνο τότε μιλάμε ίσως για πρόβλημα υλικού. -
Καλημερα προσπαθώ να βρω λύση απλά δεν κάνω reset γιατί είμαι σε διακοπές χθες το απόγευμα δεν είχα πρόβλημα το μόνο που πείραξα ήταν να είχα βάλει να τ αποθηκεύει στο cloub το διεκοψα αυτό αλλά μάλλον δεν είναι αυτό το έχω το κινητό με 4g σερφαροντας και μ εχει πέσει σε 30λεπτα 15% η μπαταρία και το κινητό το χρησιμοποιώ πολύ αλλά δεν έχω αλλάξει συνήθειες ή μπαταρία πέφτει λες και παίζω κανένα βαρύ online παιχνίδι με τέρμα φωτεινότητα
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για την βοήθεια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0