Με δελεαζει πολύ αν γινεται, μιας και εχω ηδη cu, να βγαλω και ένα φοιτητικο wu αφου δικαρτο πλεον. Για αυτό αμα ξερει κανεις αν γινεται αυτή η πατεντα, ας μας δωσει τα φωτα του.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούοχι ρώτησα και τις 3 εταιρίες αλλά ξανρώτα αν θες!Ο/H rawfi έγραψε:
Με δελεαζει πολύ αν γινεται, μιας και εχω ηδη cu, να βγαλω και ένα φοιτητικο wu αφου δικαρτο πλεον. Για αυτό αμα ξερει κανεις αν γινεται αυτή η πατεντα, ας μας δωσει τα φωτα του.
δηλαδή μπορω να παω κανονικα να βγαλω wu φοιτητικο χωρις να χασω τα προνομια από cu?Ο/H derveni έγραψε:
Με το φοιτητικό πάσο μπορεί να πάρει από μια κάρτα SIM αλλά από διαφορετικό παροχο. Είναι τσεκαρισμένο από το πάσο του γιου μου.
α οκ γιατί τα σαήνια στην εξυπηρέτηση πελατών άλλα μου είπαν. χρήσιμο να το ξέρουμε αυτό!Ο/H derveni έγραψε:
Με το φοιτητικό πάσο μπορεί να πάρει από μια κάρτα SIM αλλά από διαφορετικό παροχο. Είναι τσεκαρισμένο από το πάσο του γιου μου.
Ισχυει μου ακούγεται λογικο. Απλα ως τωρα νομιζα πως υποτίθεται πως επιτρεπεται μονο από ένα παροχο. Ενας φιλος μου ειπε πως δεν παιζει να είναι με αποκλειστικοτητα η φαση, για αυτό ειπα να το ψαξω περεταίρω.Ο/H derveni έγραψε:
Γιατί να χάσεις τα προνόμια ? Πας πολύ απλά στο κατάστημα και τους λες θέλω SIM έχω φοιτητικό πάσο για το φοιτητικό πακέτο πολύ απλά.
Αν βρεις άκρη στείλε μου σε παρακαλω πμ να ξέρω!Ο/H rawfi έγραψε:
Ισχυει μου ακούγεται λογικο. Απλα ως τωρα νομιζα πως υποτίθεται πως επιτρεπεται μονο από ένα παροχο. Ενας φιλος μου ειπε πως δεν παιζει να είναι με αποκλειστικοτητα η φαση, για αυτό ειπα να το ψαξω περεταίρω.Ο/H derveni έγραψε:
Γιατί να χάσεις τα προνόμια ? Πας πολύ απλά στο κατάστημα και τους λες θέλω SIM έχω φοιτητικό πάσο για το φοιτητικό πακέτο πολύ απλά.
Ευχαρίστως ψηλε να σου στειλω, λογικα από βδομαδα θα το τσεκαρω, λογω διακοπων.Ο/H zt654 έγραψε:
Αν βρεις άκρη στείλε μου σε παρακαλω πμ να ξέρω!Ο/H rawfi έγραψε: