Καλώς σας βρήκα κ εγώ. Για να μην ανοίγω νέο θέμα με bootloader. Έκανα αίτηση, εντός 10 λεπτών ήρθε επιβεβαίωση. Δεν έχω πειράξει τπτ από στοκ rom, είμαι με 8.5.4.
Φαντάζομαι με το ξεκλείδωμα γίνεται και διαγραφή δεδομένων(factory reset) έτσι? Για να κλειδώσει πάλι άμα αργότερα το θελήσω γίνεται μέσω του ιδίου tool? Αφού πρώτα φαντάζομαι περάσω stock rom?
Το ξεκλείδωμα δεν επηρεάζει κάτι άλλο στο κινητό σου, πέρα από την κατάσταση του bootloader. Σε συσκευές άλλων εταιρειών όντως ισχύει το factory reset.
Το MI unlock δε χρησιμοποιείται για τίποτα άλλο. Για να κλειδώσει ξανά, αν φορά την επίσημη rom είναι μια εντολή. Ή μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με το φλασάρισμα της επίσημης rom με το MI flash.
Το ξεκλείδωμα δεν επηρεάζει κάτι άλλο στο κινητό σου, πέρα από την κατάσταση του bootloader. Σε συσκευές άλλων εταιρειών όντως ισχύει το factory reset.
Το MI unlock δε χρησιμοποιείται για τίποτα άλλο. Για να κλειδώσει ξανά, αν φορά την επίσημη rom είναι μια εντολή. Ή μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με το φλασάρισμα της επίσημης rom με το MI flash.
Σε ευχαριστώ πολύ. Ρωτάω διότι με τα έχοντας εμπειρία από τα νέξους που τα έκανα όλα μέσω cmd/adb μπορεί να διαφέρει κάτι εδώ. Γενικότερα δεν τα παώ καλά με τα έτοιμα tools.
Αν εξαιρέσεις το ξεκλείδωμα, όσο διάστημα θα χρησιμοποιείς custom roms, δε θα τα χρειαστείς. Cmd/adb για την αρχική μετάβαση και μετά - εκτός απροόπτου - ούτε αυτά twrp, τη rom και θα είσαι εντάξει.