Mπορεί μια ενημέρωση λογισμικού να επηρεάσει την διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής?
Mπορεί μια ενημέρωση λογισμικού να επηρεάσει την διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής?
-
-
Δηλαδή τι εννοείς ακριβώς. Αν με μια νεότερη έκδοση λογισμικού έχει διαφορετική αυτονομία η συσκευή;
-
Τους κύκλους φόρτησης όχι , την αυτονομία όμως ναι.
-
-
Ναι
-
Φυσικά και μπορεί να επηρεάσει την αυτονομία της συσκευής. Κάποιες φορές προς το καλύτερο, κάποιες προς το χειρότερο. Εξαρτάται τι αλλαγές έχουν γίνει.
-
Προσωπικά εγώ έχω πρόβλημα... Η μπαταρία μου φορτίζει τον ίδιο χρόνο αλλά τελειώνει πολύ γρηγορότερα... Έχω xtrv miui 8.2.1.0 και redmi note 3 (hennessy). Το χω όμως ένα χρόνο. Αξιζει λέτε να αλλάξω μπαταρία;
-
Πρώτα δοκιμάζεις άλλη ρομ, factory reset κτλ , αν παντού σε όλες έχει μειωμένη απόδοση τότε ναι, δοκιμάζεις και αλλαγή μπαταρίας
-
Πόσο κάνει περίπου η αλλαγή μπαταρίας; Και πρέπει να πάω σε xiaomi κατάστημα και σέρβις ή μπορώ να πάω και σε έναν στην πόλη μου που κάνει επισκευές από όλες τις μάρκες? Επειδή δεν είμαι από Αθήνα για αυτό
-
-
-
Το αγόρασα από την placemall πριν καν έρθει η xiaomi στην Ελλάδα... Ένα χρόνο πρίν όπως είπα.. και είμαι από Βοιωτία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0