γεια σας παιδιά... χρειαζομαι βοήθεια επειγοντως.. εχω κανει αυτην την διαδικασία 3 φόρες με επιτυχία.. σήμερα.. κατι πήγε στραβά ειμαι χωρίς ρομ και δεν μπορω να μπω με τπτ twrp... παταω Volume+ και Power αλλα τπτ.. κανει συνεχώς επανεκκινησεις.. help
Πρόβλημα με flash της ελληνικής rom για πρώτη φορά [SOLVED]
-
-
Μπες σε fastboot mode και φλασαρε πάλι το twrp. Μετά μπες στο twrp, πέρνα το zip της rom στην εσωτερική μνήμη του κινητού και φλάσαρέ την.
-
οταν το βάζω σε fastboot το πσ δεν το αναγνωρίζει σαν αποθηκευτικο χώρο.. (απλά ακούγετε ήχος οτι κατι συνδέθηκε)
ειχα πρόσβαση στα αρχεία μέσω του πσ μονο οταν ηταν twrp.. -
Ε ναι. Όταν μπεις σε twrp θα περάσεις τη ROM μέσα στο κινητό. Σε fastboot απλά θα φλασάρεις το twrp.
-
το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν μπαίνει σε twrp.. παταω Volume+ και Power αλλα τπτ... υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να μπω σε twrp
-
Να το φλασαρεις ξανά βρε σου εξηγώ!
Μπες σε fastboot mode και βάλε πάλι το twrp.
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot boot recovery.img όπου recovery.img το όνομα αρχείου του twrp image. -
Power και volume + , παρατεταμένα μέχρι να καταλάβεις την δόνηση , μετά άφησε το Power και κράτα το vol+ , μέχρι να εισέλθει στο TWRP.
-
Δεν μπαίνει Μανώλη το έχει χάσει το recovery πρέπει να το ξανά φλασαρει όπως του λέει ο Γιώργος και μετά να μπει σε twrp να το δει σαν αποθηκευτικό χώρο και να βάλει την rom
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
makis1024 : αυτο ακριβώς κανω.. εχω κανει ολους τους πιθανούς συνδυασμούς.. απο τις 2 το βραδυ μεχρι τωρα.. δεν ειναι αντιστoιχο με το fastboot απλα παταμε volume+ ???
απο την αρχή με δυσκόλευε.. ( οταν ειχα παρει το κινητό) πάντα ήθελε 20 με 30 προσπαθειες για να μπω σε twrp..
George Kaggelaris : για να το φλασαρω δεν πρεπει να μπω σε twrp??? (αφου απο fastboot δεν αναγνωριζεται απο το πσ) -
Για να το φλασαρεις ακολουθείς τα βήματα που σου είπα. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, βάλε και drivers από το πρώτο Link της υπογραφής μου.
-
οκ θα το ξανα προσπαθήσω..σας ευχαριστώ πολυ ολους για την βοηθεια
=============== Αυγ 9th 2017, 7:54am ===============
Fastboot Mode αυτο το λινκ απλα περιγράφει τους 2 τροπους.. υπάρχει κάποιος οδηγός??
εγω ειχα χρησιμοποιήσει αυτον για πρώτη φορα(αλλα νομιζω θελει ανοιχτη συσκευη )Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) -
Αν δεν βιάζεσαι και έχεις team 9:30 περίπου που θα είμαι σε κομπιούτερ μπορώ να στο κάνω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0