Miui 9 με nugat εμείς θα πάρουμε;
- Απαντήθηκε
-
-
-
-
-
Συγνώμη αν σας ζαλίζω με πολλές ερωτήσεις αλλά θέλω να είμαι updated, αλλά με τόσα δεδομένα έχω χάσει την μπάλα μιας και είμαι νέος στην miui...
Υπάρχει πιο πρόσφατη έκδοση απο αυτή που έχω?? η αρομα τι είναι ακριβώς?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας...
-
-
Επίσης όταν μιλάμε για aroma μιλάμε για developer rom (τουλάχιστον προς το παρόν) και όχι για stable που έχεις εσύ τώραOpen-source is the future
-
Αυτή εννοείς???
xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.6.10.zip
αυτή είναι 7.6.10 και εγώ έχω 8.1.2.0 δεν είναι πιο παλιά?? δεν παίζει ρόλο αύξων αριθμός?? -
Δεν έχει σχέση, είναι τελείως διαφορετικό, σκέψου το σαν άλλο όνομα (άλλης κατηγορίας).Open-source is the future
-
Οχι,
εσύ έχεις Stable ROM, και η τελευταία διαθέσιμη είναι αυτή => xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip
Η ROM που αναφέρεις παραπάνω είναι Developer και δεν μπορείς να την βάλεις χωρίς να κάνεις πρώτα Factory Reset στην συσκευή σου και να τα στήσεις όλα από την αρχή. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Η ROM που αναφέρεις παραπάνω είναι Developer και δεν μπορείς να την βάλεις χωρίς να κάνεις πρώτα Factory Reset στην συσκευή σου και να τα στήσεις όλα από την αρχή.
-
Έχεις stable φίλε μου, θες να κάνεις αναβάθμιση ή να βάλεις developer, δεν κατάλαβα, όπως και να 'χει πάντως ανάλογα με το τι θες ακολουθείς τους παρακάτω οδηγούς
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev (κατεβάζοντας για stable όμως αυτή==> xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip)Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0