Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Miui 9 με nugat εμείς θα πάρουμε;
- Απαντήθηκε
-
-
Τίποτα φίλε να 'σαι καλάOpen-source is the future
-
Καλημέρα σε όλους! Φλασαρα την τελευταία έκδοση της XTRV και μετά από δύο μέρες είχα ένα μικρό (όσο πατάει η γάτα) ατύχημα... Μου έπεσε μέσα σε ποτήρι με νερό το κινητό από την μεριά του φορτιστή... Το στέγνωσα καπάκι και το έσωσα μάλλον, αλλά από τότε όταν το ανοίγω μετά από λίγο αρχίζει να σέρνεται και να τρώει γρήγορα την μπαταρία.... έκανα διαμόρφωση μέσω twrp και ξαναπέρασα την Ρομ από την αρχή μήπως είναι θέμα software, αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια.... Ακούω γνώμες αν ξέρει κάποιος...
-
Όταν το στέγνωνες και γενικά μετά το μπάνιο το έσβησες το κινητό? Πόσο το άφησες σβηστό?
Το πιο απλό είναι να μην έχει στεγνώσει τελείως ακόμα (μακάρι να είναι μόνο αυτό), το δύσκολο και χειρότερο φυσικά είναι να βράχηκε η μπαταρία.
Σβήστο και άστο να στεγνώσει μέρες καλά!! Μπήκε μέσα νερό (ευτυχώς δεν ήταν θαλασσινό γιατί τώρα θα ήσουν στη κηδεία του) και δεν είναι εύκολο να το στεγνώσεις αν δεν το ανοίξεις,οπότε άστο....
Αν δεν φτιάξει λογικά θα πας για καινούργια μπαταρία....Open-source is the future -
Δεν το έσβησα καθόλου.... Έκανα βλακεία.... Οπότε προτείνεις να το αφήσω κάποιες μέρες σβηστό ε; Κρίμα ούτε 3 μήνες δεν το έχω....
-
Ναι άστο σβηστό μερικές μέρες μήπως και....
Δε νομίζω να σε καλύπτει και η εγγύησηOpen-source is the future -
Αν μπορείς να ανοίξεις το πίσω καπάκι και αν το βάλεις ανοικτό μέσα σε ένα τάπερ με ρύζι για 3-4 μέρες θα ήταν το καλύτερο
-
Θα το δοκιμάσω!!! Ευχαριστώ!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0