Παντως εχω κανει ολες τις δοκιμες με stable και κλειδωμενο bootloader αλλα και ξεκλειδωτο οπως επισης και με developer και με καμια rom δεν μου βγαζει τις επιλογες απο το πρωτο post
Mi 6 Sagit - Πως να ρυθμίσετε την ανέπαφη πληρωμή με NFC
- Tips&Tricks
- Mi-6
-
-
Γειά σας,
MI 6 και WINBANK WALLET
Ακολούθησα τα 7 βήματα του πρώτου post, χωρίς αποτέλεσμα.
Πάντα τα POS βγάζουν το ίδιο μήνυμα:
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ CHIP
Η' ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Η' ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Η εφαρμογή ουδέν.
Η συσκευή είναι όπως ήρθε από το Gearbest. Το Unlock status είναι locked.
Ρίξτε μια ματιά στη ROM:
Στο MI MIX με Global Stable επίσημη δουλεύει μια χαρά εδώ και μήνες. Η μόνη διαφορά τους είναι οτι στο MI MIX το Mi Unlock status είναι unlocked.
(Για να προλάβω, είναι διαφορετικοί χρήστες WinBank στα δύο τηλέφωνα).
-
-
Κρίμα που μόνο μια τράπεζα έχει αυτή τη δυνατότητα. Βέβαια είμαστε στην Ελλάδα...
-
Ο/H acme έγραψε:
Κρίμα που μόνο μια τράπεζα έχει αυτή τη δυνατότητα. Βέβαια είμαστε στην Ελλάδα...
Ναι έχουμε μείνει κάπως πίσω σ αυτό τον τομέα αλλά πιστεύω πως σύντομα και οι υπόλοιπες τράπεζες θα παρέχουν δυνατότητα ανεπαφης πληρωμής από κινητό αλλά και η υφιστάμενη εφαρμογή να γίνει πιο εύκολη και φιλική (για παράδειγμα αν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα πρέπει εξαρχής να ενεργοποιήσουμε την εφαρμογή μέσω άμεσης επικοινωνίας με υπάλληλο της τραπεζας Πειραιώς).
Βέβαια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και οι τέσσερις τράπεζες μας δίνουν τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών από το κινητό.
Alpha: Tap n' Pay
Εθνική: i-bank Pay
Eurobank: mini κάρτα/sticker Gold MasterCard
Eurobank Ergasias
Πειραιώς: winbank wallet
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Είσαι Θεός φίλε . Επιτέλους. Γιατι με τις τράπεζες...... Ξεχνας να κουβαλάς τσαντάκι-πορτοφόλι!!!
-
-
Καλημέρα. Εδώ κ κανά εξάμηνο κάνω τις συναλλαγές μου από το κινητό με την εφαρμογή της my alpha wallet - tap'n'pay σε οποιοδήποτε pos που δέχεται ανέπαφες συναλλαγές. Έχω ξεκλείδωτο bootloader, ελληνική ρομ 8.5.3 κινητό: mi6
-
Το Tap & pay μετά από τα τελευταία updates δεν εμφανίζεται σε μένα, το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό?
-
Ο/H vasma έγραψε:
Το Tap & pay μετά από τα τελευταία updates δεν εμφανίζεται σε μένα, το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό?
-
Περίεργο είναι αυτό που λες... Μήπως ξέρει κάποιος τι έχει συμβεί?
Έχω την global 10.4.2.0 stable -
Ο/H vasma έγραψε:
Περίεργο είναι αυτό που λες... Μήπως ξέρει κάποιος τι έχει συμβεί?
Έχω την global 10.4.2.0 stable
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0