Δε νομίζω, ψάξε λίγο...Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Νομιζω οτι κανεις λαθος καθως αν ηταν ετσι δεν θα το εδειχνε ουτε ο nova λογικα.Ο/H markito έγραψε:
Δεν είναι πρόβλημα της ρομ,είναι χαρακτηριστικό του miui9![]()
[XTRV-7.8.10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 12/8 20:29)
- Διορθώθηκε
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα. Εγώ έχω το Mi Max 2 με global stable rom. Πρέπει να βάλω τη global Dev πρώτα για να ξεκλειδώσω?? Αν όχι, το ξεκλειδώνω όπως είναι τώρα και περνάω την Ελληνική Miui 9 όταν βγει σύμφωνα με τον οδηγό στο νήμα του oxygen στο miui.gr?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τα κάτω εικονίδια ΔΕΝ εμφανίζουν γράμματα , ή είναι feature της miui 9 ή θα διορθωθεί σε επόμενα updates , δε χρειάζεται να ασχοληθείτε άλλο με αυτό το θέμα ..
Αν φαίνονται ή δεν φαίνονται με άλλον launcher δεν έχει καμμία σημασία , για τον miui launcher μιλάμε και έτσι είναι στην πρώτη miui9 ..
@petran66
Ξεκλειδώνεις όπως είσαι και ρομ για το oxygen υπάρχουν όλες , από την πρώτη μέχρι την τελευταία . -
τι λεει παιδια?πως σας φαινεται η μπαταρια σε σχεση με την miui 8?
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
-
-
-
Όχι, θα χρειαστεί να την φλασάρεις, με τις επιλογές παραμετροποίησης που θες.
-
Με την fixed που έβαλα δουλεύει σωστά η ανοιχτή ακρόαση.
-
Καλημέρα κι απο μενα. Φλασαρα κι εγω στο δικο μου Redmi Note 4X την καινουργια XTRV. Παρατηρησα 3 πραγματα. Το ενα ειναι οτι ειναι ελαχιστα πιο γρηγορη απο το MIUI 8. Το δευτερο οτι το αθορυβο δεν λειτουργει σωστα, οποτε πρεπει να μπει σε silent με δονηση χειροκινητα και το τριτο κ πιο σημαντικο ειναι οτι η μπαταρια κατεβαινει εμφανως πιο γρηγορα. Κατα τ 'αλλα γι ακομα μια φορα αψογη δουλεια απο τα παιδια.
-
Και τώρα που έβαλα την άρωμα είδα ότι η μπαταρία πέφτει γρήγορα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0