[XTRV-7.8.10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 12/8 20:29)
- Διορθώθηκε
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Και τώρα που έβαλα την άρωμα είδα ότι η μπαταρία πέφτει γρήγορα
Μάλιστα σε ένα τεστ που έκανα σε ένα 24ωρο έβγαλα 11 ώρες οθόνης με wifi και πολλές εφαρμογές με την μπαταρία από το 100% στο 30% -
Θα συμφωνήσω και εγώ με καθαρή εγκατάσταση στο mido ειδα βελτίωση στην μπαταρία, αλλα ελπίζω ακόμα σε καλύτερα αποτελέσματα. Έβαλα επιτέλους την άρωμα μια χαρά. Την επόμενη φορά δεν θα βάλω την κάμερα Google καλύτερη η μαμά είναι.
-
-
Γεια σας έχω το xiaomi redmi note 4 Snapdragon global version και έχω κάποια πρόβληματα όπως πέφτει η φωτηνοτητα όποτε θέλει χωρίς να την πειράζω και μερικές φορές όταν μπαίνω σε μια εφαρμογή μερικές φορές αρχίζει να ψηλό μπαγκαρι τα καπασιτη κουμπιά δεν δουλεύουν για λίγο είχα και ένα θέμα με την φόρτιση αλλά εφτιχος το έφτιαξα μπορεί κανείς να μου πει αν θα έρθει το μιυι 9 στο κινητό μου και αν θα το βοηθήσει.ευχαριστω
-
Ανεβασε ενα screenshot απο το σχετικά με το τηλέφωνο να δουμε τι ρομ φοράει για αρχή.κ μετα βλέπουμε τα υπόλοιπα.
-
Ο/H stergios96 έγραψε:
παιδια ενω στην επισημη ανακοινωση της xiaomi το redmi pro δεν αναφερεται πουθενα κατω στη λιστα το εχετε....θα παρει δλδ miui9?
-
@sofiana99
Είσαι με global rom και είναι φυσιολογικό μετά από κάποιο διάστημα και κάποιες αναβαθμίσεις να αρχίσει η συσκευή να κλαταρει και να δυσλειτουργει ..
Για miui9 σε stable θα αργήσει να βγει ακόμα ..
Κάποιες άλλες επιλογές που έχεις ίσως σου φανούν δύσκολες , η μία είναι να δοκιμάσεις να αλλάξεις σε developer rom miui 9 και η άλλη να ξεκλειδωσεις bootloader και να περάσεις την xtrv ..
Για αλλαγή από global stable σε global developer κάπου υπάρχει οδηγός στο φόρουμ αλλιώς ρωτάς και στο επίσημο φόρουμ .. -
Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω το mi6 με την official global stable και πριν λίγες μέρες ξεκλείδωσα επίσημα τον bootloader. Σήμερα πήγα να περάσω την XTRV-ARΩMA ακολουθώντας τον οδηγό του lallasgr αλλά στο πρώτο boot έχει κολλήσει εδώ και 25 λεπτά (δείχνει το λογότυπο XTRV-ARΩMA και φορτώνει). Τι προτείνετε να κάνω;
-
Ο/H cheimaras.geo έγραψε:
Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω το mi6 με την official global stable και πριν λίγες μέρες ξεκλείδωσα επίσημα τον bootloader. Σήμερα πήγα να περάσω την XTRV-ARΩMA ακολουθώντας τον οδηγό του lallasgr αλλά στο πρώτο boot έχει κολλήσει εδώ και 25 λεπτά (δείχνει το λογότυπο XTRV-ARΩMA και φορτώνει). Τι προτείνετε να κάνω;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
-
Δεν έχει κλειδώσει, ακόμα ξεκλείδωτος είναι.
Επίσης, είχες stable και τώρα έβαλες developer. Και σε αυτή την περίπτωση αλλαγής από stable σε developer (και το ανάποδο) πρέπει να προηγηθεί factory reset.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0