Καλησπέρα, με την αναβάθμιση σε xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRV_Stable_V8.5.2.0 στο redmi 3 pro η μπαταρία τελείωσε σε 12 ώρες εκ των οποίων τις 11 το κινητό ήταν κλειδωμένο. Επίσης πάτησα να κάνει clear (μετά το πάτημα του αριστερού κουμπιού στο κινητό) και δεν ερχόταν μήνυμα από άλλους εκτός και εαν έκανα επανεκίνηση . Τι στον άνεμο γίνεται ???? Αυτή η αναβάθμιση μου δημιούργησε μεγάλα προβλήματα!!!
Προβλήματα με redmi 3 pro με xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRV_Stable_V8.5.2.0
-
-
-
@alex92NA Βρε Καρντάση ο τίτλος που έβαλες - - - - >
Προβλήματα με redmi 3 pro με xiaomi-miui-hellas. Και βάζεις rom από ido ποιο κινητό έχεις γιατί σύμφωνα με τον τίτλο έπρεπε η rom να λέει kenzo, @makisfz σε πιάνω με φάουλ που το έχεις το μυαλό
=============== Αυγ 11th 2017, 11:28pm ===============
@makisfz sorry Μάκη τελικά εγώ έχω αλλού το μυαλό νόμιζα ότι ήταν το RN3P sorry φίλε, μιλάει το τσίπουρο μάλλον -
-
-
Τι να σας πω ρε παιδιά την xtrv έχω από τότε που βγήκε και απλά την έκανα αναβάθμιση.... Δεν είχα θέμα μέχρι τώρα σε τίποτα . Αν ξανά κάνω wipe τα dalvik και cache που είπε και το παιδί από πανω θα φτιάξει τίποτα ? Btw το supersu δεν το έχω βάλει (δεν ξέρω αν έχει να κάνει και να κάνει σε τίποτα αυτό )
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@alex92NA
Πας για factory reset πιθανώς , μπορείς να δοκιμάσεις wipe cache και dalvik πρώτα ή κάποια εφαρμογή οπως το Gsam μήπως βρεις τι είναι αυτό που σου καταναλώνει τη μπαταρία.. -
Πάτησα να ανοίξει το recovery και απλά κάνει επανεκκίνηση χωρίς να το ανοίξει
Θα δοκιμάσω και το gsam και ενημερώνω -
Στη πρώτη φωτό είναι το αποτέλεσμα του gsam άμα αλλάξει κάτι πιο μετά θα ξανά στέλνω . Επίσης στη δεύτερη φωτό είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα (δεν ξέρω αν φταίει αποκλειστικά αυτό αλλά τα θεματακια του τα κάνει .....) Μόλις πατήσω αυτό το ωραίο Χ γαμ***ται το σύμπαν . Η δεν θα μου έρχονται μυνήματα μέχρι να κάνω επανεκκίνηση (παίζει να φταιει αυτό για τη μπαταρία χθες ), η δεν θα μπορώ να συνδεθώ στα δεδομένα κανονικά μέχρι να κάνω επανεκκίνηση γενικά όλο κάτι κόβει .
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Αυγ 15th 2017, 5:35pm ===============
Η πηγή του προβλήματος βρέθηκε..... όταν πατάω το κουμπί αυτό >κουμπί< το android os ανεβάζει την κατανάλωση στο θεό. Αν κάνω επανεκκίνηση φτιάχνει. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση? -
@alex92NA
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , όπως σου είπα κανε μια εγκατάσταση με factory reset ..
Με την 8.5.2.0 είμαι κι εγώ και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα ..
.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0