Καλησπερα. Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να διορθωσω το προβλημα με τον ηχο οταν παιρνω βιντεο (αν διορθωνετε)? Αναφερομαι στον ηχο οταν ειμαι σε συναυλια ή γενικα σε χωρο με φασαρια
βιντεο redmi pro
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
να σαι καλα φιλε για το ενδιαφερον αλλα δεν υπαρχει λογος. Το εψαξα το θεμα και δυστυχως δεν υπαρχει λυση. Εχει χιλιοειπωθει κι εδω και σ ολο το ιντερνετ και κανενας δεν ξερει αν υπαρχει λυση
-
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα φίλε, πώς ακούγεται ο ήχος?
Δοκίμασες να περάσεις το βίντεο στο pc να δεις αν ακούγεται το ίδιο?Open-source is the future -
το εχω περασει και σε υπολογιστη και ειναι το ιδιο χαλια....ειναι σα να χεις βαλει τερμα το μπασο. ετσι ακουγεται. το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα δυστυχως και μαλλον ειναι αλυτο
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Ο/H steliosmp21 έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=330401#post330401Καλησπερα. Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να διορθωσω το προβλημα με τον ηχο οταν παιρνω βιντεο (αν διορθωνετε)? Αναφερομαι στον ηχο οταν ειμαι σε συναυλια ή γενικα σε χωρο με φασαρια
Να και ένα μικρό δείγμα του τί συμβαίνει : ΕΔΩ
Γενικά όλοι πίνουμε νερό στο όνομα των Redmi...
...μέχρι να έρθει η ώρα να τραβήξεις βίντεο σε έντονα θορυβώδες περιβάλλον ή να κάνεις λήψη βίντεο σε εσωτερικό χώρο (ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού). Εκεί αρχίζουν τα μπινελίκια.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
έχεις δοκιμάσει να παίξεις με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής dolby atmos που υπάρχει μέσα στην ελληνική ρομ ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0