βιντεο redmi pro
-
-
Ο/H steliosmp21 έγραψε:
ΟΜΩΣ... για να ειμαι ακριβης, ΔΕΝ χρησιμοποιοω την εφαρμογη της Miui, αλλα το CINEMA FV-5.....!!!!
αν θελετε να ανεβασω καπου ενα μικρο δειγμα, πειτε μου. -
Ανέβασε στο youtube ή κάπου αλλού και βάλε λινκ εδώ
-
Οκ.... σε λιγο θα το εχετε..!!
EDIT εδω ειμαστε.....
-
Βρες και κάτι με έντονα μπάσα ή να είσαι κοντά σε ηχεία να δεις τι γίνεται μόλις μπαίνουν λίγο τα μπάσα γιατί εκεί είναι το πρόβλημα.
Κοίτα την #9 απάντηση που ο @pavlidisc δείχνει βίντεο να δεις τι εννοώOpen-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Βρες και κάτι με έντονα μπάσα ή να είσαι κοντά σε ηχεία να δεις τι γίνεται μόλις μπαίνουν λίγο τα μπάσα γιατί εκεί είναι το πρόβλημα.
Κοίτα την #9 απάντηση που ο @pavlidisc δείχνει βίντεο να δεις τι εννοώ
θα κανω και ενα βιντεο με την πρωτη ευκαιρια, κοντα σε ηχεια και θα δω...!!!
αλλα καλο ειναι κι εσυ, να δοκιμασεις και αλλες εφαρμογες Καμερας, μην τυχον και ειναι θεμα λογισμικου...!! Δεν μπορει μερικοι να εχουν θεμα, και μερικοι οχι...!!! -
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ο/H cabdik έγραψε:
μιλας για το Μι4 η για το RN3 στο συγκεκριμενο ποστ? να υποθεσω οτι μιλας για το δευτερο, γιατι αυτο κανει "παρασιτα" στον ηχο...!!!
θα κανω και ενα βιντεο με την πρωτη ευκαιρια, κοντα σε ηχεια και θα δω...!!!
αλλα καλο ειναι κι εσυ, να δοκιμασεις και αλλες εφαρμογες Καμερας, μην τυχον και ειναι θεμα λογισμικου...!! Δεν μπορει μερικοι να εχουν θεμα, και μερικοι οχι...!!!
Εντάξει ναι δεν φαίνεται για θέμα hardware...Open-source is the future -
θα το κανω κι αυτο και θα δω. Αν και ειναι πολυ μακρυα τα ηχεια εκει αλλα και παλι το δικο μου θα ειχε 100% θεμα κι εκει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0