Καλησπέρα.Ειμαι νεός στα xiaomi .Εχω μια note 4 συσκευη δεν ανοιγει και παραμενει στο λογοτυπο mi .Εχω στειλει αιτημα για ξεκλειδωμα bootloader εχω παρει το ok οταν παω ομως να τον ξεκλειδωσω μου λεει οτι το εξης:Current account is not bound to this device.Και μου λεει να μπω στις ρυθμισεις του κινητου για τα τσεκαρω το Mi unlock status ,πραγμα που δεν μπορω να κανω καθως δεν ανοιγει η συσκευη. Από οτι καταλαβίνω δεν μπορει να ξεκλειδωθει ο bootloader διορθωστε με αν κάνω λαθος. Έτσι λοιπον δοκιμασα τη μεθοδο με το Sp Flash tool το πειραγμενο αρχειο cust.img και με το κανονικό αλλα μου πετάει συνεχως το εξης σφαλμα:Error: STATUS_DOWNLOAD_EXCEPTION(0XC0050003)
Να σημειωσω οτι στην αρχη της διαδικασίας φορτωνει με κοκκινο χρωμα και μου λεει DA Download 100% και μετα μενει στο 0% στη φαση Download boot loader. Εχω αλλαξει usb port και καλωδιο. Πάλι τα ίδια . Μηπως τελικά υπάρχει πρόβλημα hardware?Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Να σημειωσω οτι στην αρχη της διαδικασίας φορτωνει με κοκκινο χρωμα και μου λεει DA Download 100% και μετα μενει στο 0% στη φαση Download boot loader. Εχω αλλαξει usb port και καλωδιο. Πάλι τα ίδια . Μηπως τελικά υπάρχει πρόβλημα hardware?Ευχαριστώ για το χρόνο σας.