Εύρεση συσκευής σε mido 7.8.10
-
-
Τον browser της συσκευής εννοείς; αν ναι τον xiaomi browser τον έχω κάνει uninstall.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Του υπολογιστή έλεγα, αλλά μία που το ανέφερες πως τον έκανες uninstall τον browser της xiaomi ? Είναι εφαρμογή του συστήματος, στην καλύτερη να έκανες απενεργοποίηση όχι uninstall...
-
Του υπολογιστή; το έχω δοκιμάσει και από άλλους υπολογιστές και από τον Chrome της συσκευής μου.. Σε αντίθεση με της γυναίκας μου τον λογαριασμό που την βρίσκει αμέσως την συσκευή.. Με το lucky patcher το έκανα uninstall.
Πολύ πιθανό το πρόβλημα να είναι στο ότι διέγραψες εφαρμογή του συστήματος, αν έπρεπε και δεν υπήρχε πρόβλημα να διαγράψεις μία εφαρμογή θα σου έβγαζε τον κάδο στο πάνω μέρος της οθόνης, από την στιγμή που δεν βγάζει τον κάδο, δεν πρέπει να γίνεται uninstall αυτόν των εφαρμογών.
Καλό θα ήταν να κάνεις ένα factory reset κάποια στιγμή -
Αυτό το πρόβλημα το πήρα χαμπάρι όταν ξεκίνησα να κάνω unlock bootloader και πάτησα πάνω στο εικονίδιο με το λουκέτο μέσα στις ρυθμίσεις που έλεγε "αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη" και από κάτω ανέφερε πως αν ξεκλειδωθεί δεν θα λειτουργεί η λειτουργία find Device.
Το ότι πείραξες το λειτουργικό σύστημα της συσκευής διαγράφοντας εφαρμογές ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ κανέναν μα κανέναν ρόλο ?
-
Μια τοσηδούλα εφαρμογούλα έβγαλε και εσύ bold και underline, κατεθείαν :p
-
-
Δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε ξεκλειδώσει μας λες ότι δεν έχουμε πρόσβαση στην υπηρεσία find device ; Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Η λύση είναι μία fastboot rom , mi flash και φλασάρισμα fastboot rom , να έρθει το σύστημα στα ίσια του.
-
Όχι δεν λέω κάτι τέτοιο, λέω τι παρατήρησα.. Να κάνω logoff mi account της συσκευής πριν τη Fastboot rom διαδικασία; να φλασαρω την official dev miui 9 η την official 8;
Σαν αρχική λύση θα ήταν να κάνεις ένα factory reset ώστε να επανέλθουν όλες οι εφαρμογές του συστήματος στη θέση τους.
Αν αυτό δεν δουλέψει τότε κοιτάμε για άλλες πιθανές λύσεις, το ξεκλείδωμα του bootloader δεν παίζει ρόλο στο πρόβλημα που έχεις με το find device πάντως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0