[XTRV-7.8.17 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/8 17:31)
- Διορθώθηκε
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα. Ρώτησα και εχθές για την λειτουργία smart assistant αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Σε ένα βίντεο που είδα, λέει ότι είναι διαθέσιμη η λειτουργία μόνο στην china rom. Η ελληνική ρομ που βασίζεται σε china source δεν έπρεπε να έχει την συγκεκριμένη λειτουργία? Πάντως πάει μπάλα η νέα ρομ. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές. Καλημέρα και πάλι
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
-
Μπήκε και στο δικό μου mi5 φαίνεται πολύ πιο γρήγορη από την προηγούμενη το διπλό παράθυρο πολύ καλό.Τώρα αυτόματος φωτισμός πάλι τα ίδια και με την αλφαβήτα τον επαφών παραμένει το πρόβλημα.
Αυτά προς το παρόν τα υπόλοιπα αν υπάρχουν προσεχώς!!!!
Ερώτηση τα ονόματα των επαφών στα μηνύματα δεν εμφανίζονται υπάρχει τρόπος να εμφανιστούν ή είναι ελάττωμα της rom; -
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Ο/H skepasti21 έγραψε:
-
-
-
καλησπέρα μετα απο την περιπετειώδη μέρα μου με το natrium και αφού δεν το πέταξα απο το παράθυρο θέλω να σας πω οτι αντιμετώπισα μεγαλο θέμα με το recovery πάγωνε δεν φλασαρε ουτε παλιές ROM ουτε καινούργια.ξαναπερασα το recovery παλι απο την αρχή αλλά τίποτα μεγαλο.Σκάλωμα το κινητό και τελικά ξαναφλασαρα με χίλια ζόρια την aroma την τελευταια και μπηκε.δεν ξέρω τι έφταιξε απλα σας λέω την περιπέτεια μου για να την έχετε στα υπόψιν σας.και παντα μιλάμε για καθαρη εγκατάσταση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0