Δεν ξέρω γιατί το κλειδώνουν ,γι'αυτό εγώ ζητάω μόνο official rom και μόνο όταν είμαι σίγουρος ότι θα μου το στείλουν με official , παραγγέλνω.
ερωτηση για unoficial rom
-
-
Ο/H chris1723 έγραψε:
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? -
οπως ανέφερα και πριν ρωτάω ενημερωτικα η ρομ που έχω είναι του φόρουμ
δηλαδή υπάρχει περίπτωση να έχω πειραγμενη και να μην μπορώ να απαλλαγω -
Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πάντα περνάει μία official ρομ.
Η διαφορετικοί οδηγοί υπάρχουν ως εναλλακτικοί, αν δεν δουλέψει ο ένας, θα δουλέψει ο άλλος και πάντα κάποιος θα δουλέψει -
οπως είπα πριν έχω την ρομ του φόρουμ συγκεκριμένα 7.7.20 σήμερα είδα ότι βγάλατε την 7.7.18 θέλει φρ επειδη
είναι παλιά ή τα δεδομένα θα χαθούν επειδή πάμε από miui 8 -9???? -
Στην ανακοίνωση της κυκλοφορίας κάθε νέας rom αναφέρεται ο τρόπος αναβάθμισης ή -αν υπάρχουν- ειδικές οδηγίες για κάθε συσκευή.
Στην συγκεκριμένη κυκλοφορία αναφέρεται το εξής:
Μπορείτε να την κάνετε Flash πάνω από την ποιο πρόσφατη απλή XTRV ή ARΩMA ROM κάνονας μόνο Wipes τις Cache από το TWRP Recovery.
Σε περιπτώσεις που θα δείτε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής μετά το Update, θα πρέπει να κάνετε Factoty Reset, και Flash πάλι την MIUI 9 ROM.
Αν η ROM που έχετε στην συσκευή σας είναι παλαιότερη από την 7.6.25 Version, θα πρέπει να προχωρήσετε σε Factory Reset πριν από την εγκατάσταση της νέας MIUI 9 ROM.
Αυτό σημαίνει, στην περίπτωσή σου, ότι δεν χρειάζεται factory reset. Αν όμως μετά παρουσιαστούν δυσλειτουργίες θα χρειαστεί factory reset και φλασάρισμα ξανά.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχει backup. -
-
Όποτε θες. Άλλοι συνηθίζουν πριν (αν γίνει factory reset είναι μέσα στους καθαρισμούς που κάνει) και άλλοι μετά.
Το σημαντικό είναι να γίνουν. -
οκ
-
moy exei kolisei to xiaomi mu red mi 3 s,de fortonei katholoy oyte mporo na kano factory reset,exei kaneis kamia idea ti mporo na kano?pernao foto pu akribos kolaei kai menei ekei.eyxaristo
-
Γράφε Ελληνικά , πες μας λίγο για το ιστορικό του κινητού , τι ρομ φορούσε, ο bootloader ήταν ξεκλείδωτος ; Σε fastboot και recovery μπαίνει....
Έτσι ξαφνικά έπεσε σε bootloop;
Ποιό redmi note 3 είναι , kenzo , Henessy, kate; -
Μην γράφεις Greeklish και πες μας τι ακριβώς έκανες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0