Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
- Οδηγός
-
-
-
Ο/H zanos έγραψε:
Ο οδηγος ειναι ολα τα λεφτα απλος και ευκολος .Σε Redmi Pro omega που το εκανα μολις τωρα μου εβγαζε μονο china rom και περασα τηn china stable για να περασω global rom τι κανω ποιον οδηγο ακολουθω
Αναγκαστικά xtrv όπως σε όλα τα κινητά που έχεις φλασάρει , ξεκλείδωμα ,TWRP..... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις οποτε προχωραω με αυοτν τον οδηγο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.Ο/H makis1024 έγραψε:
Αναγκαστικά xtrv όπως σε όλα τα κινητά που έχεις φλασάρει , ξεκλείδωμα ,TWRP.....Ο/H zanos έγραψε:
Ο οδηγος ειναι ολα τα λεφτα απλος και ευκολος .Σε Redmi Pro omega που το εκανα μολις τωρα μου εβγαζε μονο china rom και περασα τηn china stable για να περασω global rom τι κανω ποιον οδηγο ακολουθω
Χρηστός Πολίτης.
-
-
μολις ξεκλειδωσα και προχωραω
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Το twrp το κατεβασα ευχαριστω , αυτο που αργει απελπιστικα μα πολλη μιλαμε ειναι η romΟ/H makis1024 έγραψε:
Χρηστός Πολίτης.
-
Επανεκκίνηση το router και θα είναι o.k.
-
@derveni δεν ήταν θέμα routerτου είχα κάνει επανεκκίνηση από εκεί όπου κατέβαζα την rom την μια η ταχύτητα έφτανε κοντά στα 350 -400 μετά από δευτερόλεπτα έπεφτε στα 50 με70 kb/s παρόλο που άλλαξα και mirror δεν ξέρω τι γινόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, 2 ώρες έκανε να κατέβει.Ο/H derveni έγραψε:
Επανεκκίνηση το router και θα είναι o.k.
Χρηστός Πολίτης.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες