Διαφήμιση

Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi

• Οδηγός
    • Όταν μπαίνει στο recovery βλέπεις τις 3εις επιλογές ή πηγαίνει απευθείας στο κινητό-καλώδιο ?
      Έχεις βάλει miflash στο pc σου?

• Πάει απευθείας στο κινητό καλώδιο δεν έχει τις τρεις επιλογές και ναι στον υπολογιστή έχω και mi flash αγγλικό και κινέζικο και flash mtk
    • Ποιο κινητό εχεις? Στο προφίλ σου ββλέπω το note4

• Διαφήμιση
    • Εγώ έχω το redmi note mtk τώρα όμώς προσπαθώ να βοηθησω ένα συναδελφο που έχει redmi 4 prime
    • Αοκ, δες με τους drivers στο pc σου τι παίζει. Απο κει ξεκινάνε όλα.
      Κάνε κατάργηση ότι βλέπεις στην διαχείριση(σε σχεση με το κινητο) ενώ είναι συνδεμένο και άσε να τους πάρει μόνο του.

• Έχω κάνει κατάργησει έχω κάνει επαννεκινήσεις, έχω πάει σε άλλον υπολογιστή που δεν είχε ξανατρέξει τίποτα. Όταν μου βγάζει το ότι το τηλεφωνο είναι unathorized κάνω abort και συνεχίζει και βρίσκει ρομ άλλα μόνο αυτές που θέλουν ξεκλείδωμα ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα.
    • Ο/H tzemam έγραψε:

Έχω κάνει κατάργησει έχω κάνει επαννεκινήσεις, έχω πάει σε άλλον υπολογιστή που δεν είχε ξανατρέξει τίποτα. Όταν μου βγάζει το ότι το τηλεφωνο είναι unathorized κάνω abort και συνεχίζει και βρίσκει ρομ άλλα μόνο αυτές που θέλουν ξεκλείδωμα ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα.
      Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει τι πας να κάνεις και σε ποιο κινητό. Στην αρχή μας λες για κάποια έκδοση 8.0.5.0.0 που παραπέμπει σε nikel και μετά το αλλάζεις και μας λες ότι όχι τώρα βοηθάς κάποιον με markw. Τελικά τι ισχύει απ' όλα αυτά ?

Κατά δεύτερον, αν όντως προσπαθείς να φλασάρεις nikel, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να το κάνεις με το Xiaomi Tool, εγγυημένα στο λέω ότι θα μπλέξεις χωρίς λόγο. Sp flash tools για fastboot ROM, ειδικά για τη γνωστή fake ROM στην οποία αναφέρεσαι. Εφόσον αυτά σου βγάζουν errors, χρειαζόμαστε ακριβώς το τι error έχουν βγάλει.
    • Διαφήμιση
    • Έχεις δίκιο απλά η συνομιλία μου έχει ξεκινήσει από χθες και δεν παράθετα τις σύνομιλίες. Το πρόβλημα που ρωτάω είναι για redmi 4 prime (markw) και ναι μπορεί το 8.0.5.0.0 να μας φέρνει στο μυαλο το νικελ (που και εγώ έχω ) αλλά στο συγκεκριμένω prime έχει αυτή την ρομ. Επείδη στην δουλεια μου ασχολούμε με κινητά πιο πολύ από τους άλλους με θεωρούν ειδικό (στους τυφλούς βασιλεύει ο μονοφθαλμος) και προσπαθώ να βοηθήσω να φύγει από fake. Σε δύο άλλους συναδέλφους με νικέλ και με το flashtool λύθηκε το πρόβλημα. Στο redmi prime ψάχνοντας για τρόπο εγκατάστασης ρομ στο site βρήκα αύτο '' Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)'' αλλά κανένα πρόγραμμα δεν μου διάβαζε το κινητό. Έχω κάνει ''Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64'' και ''Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της MTP επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows. Ρωτωντας λοιπόν με παραπέμψαν εδώ. Και το πρόβλημα εδώ έχει ώς εξής : ενώ το βλέπει ώς κινητό και του δίνω δικαιώματα ΄εντοπισμός σφαλμάτων΄ εκεί που πρέπει πρώτη φορά να βγάλει τις τρεις επιλογές δεν μου τις βγάζει και ενώ έχει κάνει τις πρώτες επανεκιννήσεις μετά όταν πρέπει να βρει το recovery γραφει ότι η συσκευη είναι unathorized και μου ζητάει αν δεν προχωράει τα βήματα να βάλω και να βγάλω το καλώδιο αλλά και πάλι δεν προχωράει και κάτω δεξια βγάζει κάποια errors
      Ελπίζω να μην γράφω κινέζικά και να κατάλαβατε τι συμβαίνει.
      Α το κινητο είναι αγορασμένο τον Γενναρη του 2017 από minideal
    • Ξεκλείδωσε το και ρίξε μια fastboot rom.
      Αν δεν ξεκλειδώνει με την ρομ που έχει μπορείς με άνοιγμα της πλάτης(αν πιάνουν τα χέρια σου) να το φλασάρεις μέσω edl
      Βασικά με τόσο παλιά ρομ ίσως και να μπορείς να το κάνεις με deep flash cable.

• Καλημέρα για να μην σας μπερδεύω δεν κατάφερα μέχρι χθες να κάνω το flash εξαιτίας των drivers σε windows 8 έχουν πολλά θέματα όπως μου έδειξε o nasdriver και τον ευχαριστώ πολύ. Σήμερα δουλεύοντας σε Pc με windows 10 το προγραμμα έτρεξε κανονικά είδε τους drivers (απλά δεν έβγαζε το μενού με τις τρεις επιλογές) κατέβασα την global για redm prime και στην εγκατάσταση της νέας ρομ (φόρτομα μπάρας) πέταξε ένα false αλλα συνέχισε να προχωράει η διαδικασία. Τελικά περάστηκε η 8.5.4.0 απλά είναι όπως και πριν με τις εφαρμογές που είχε και όλα τα άλλα. Δηλαδή δεν έχει κάνει διαγραφή των δεδομένων στο κινητο - wipe στα data (αν το λέω και καλά) είναι φυσιολογικό;
    • Διαφήμιση