Ορίστε
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
- Οδηγός
-
-
Δεν είναι official η 7.9.2.0 φαίνεται , αλλά δεν είναι , πέρνα σε edl μια official rom.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και μετά.
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) -
Εχω προσπαθήσει να το κάνω με το MiFlash αλλά απέτυχα (ακολουθησα ολα τα βήματα απο δω) και λόγω φοβου γτ δεν ειμαι κ ελλαδα δεν ξαναπροσπάθησα. τελος παντων, δεν πειραζει κάποια στιγμή μπορεί να γίνεται...!
Ευχαριστω -
Καλημέρα,
Να κανω μια ερώτηση ..προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader ώστε να ρίξω XTRV rom
Εχω πάρει εγκρίσει απο xiaomi δοκίμασα με τα mi flash unlock tool κολαει το ένα στο 50% και το κινεζικο στο 99%... αν το κανω με XIAOMI tool και ριξω official και ξαναπροσπαθισω να το κανω unlock θα εχω κάποιο θεμα κλειδώματος?
Ευχαριστω. -
Δοκίμασε και με αυτόν τον οδηγό για ξεκλείδωμα Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αρχικά μπες σε fastboot, άνοιξε ένα παράθυρο εντολών και δώσε την εντολή fastboot getvar all να δούμε λίγο τον Bootloader που έχει.
-
-
-
-
Κατέβασε την μέσω αυτού του προγράμματος
Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom -
Ο/H sakism46 έγραψε:
δεν με αφήνει να κατεβάσω την rom
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H sakism46 έγραψε:
δεν με αφήνει να κατεβάσω την rom