ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Λοιπον παιδια εκανα πρωτα τον ελεγχο για το bootloader Και μου λεει device unlocked: true αρα το bootloader ειναι ανοιχτο. πως συνεχιζω?
-
Τους drivers τους έβαλες ? Στον οδηγό 2, έκανες τις επιλογές 1 και 3 ?
-
το μονο που εκανα μεχρι τωρα ειναι να δω για το bootloader ωστε αν ειναι κλειστο να κανω αιτηση και να περιμενω μεχρι την εγκριση. δεν εχω κανει τιποτα αλλο απολυτος. με ποια σειρα πρεπει να κανω και τι?
=============== Αυγ 25th 2017, 9:13pm ===============
εν τω μεταξυ η οθονη εχει κολλησει στην εικονα του fastboot -
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Δεν ξέρουμε πως έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader ,άρα ξεκινάμε με δημιουργία λογαριασμού mi, αίτηση και έγκριση.
Πάτα παρατεταμένα Power και θα ανοίξει κανονικά το κινητό.
Μετά
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Μετά
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Όταν φτάσεις εκεί μίλα ξανά για βοήθεια. -
Για να βγεις από fastboot κράτα το power πατημένο μέχρι να κάνει reboot.
Κάνε και τις επιλογές 1 & 3 από τον δεύτερο οδηγό που σου έβαλα για τους drivers.
Επίσης σε αυτό το στάδιο καλό θα ήταν μόλις ανοίξει η συσκευή να κρατήσεις αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές κτλ.
Με την αλλαγή σε official rom θα χαθούν όλα
=============== Αυγ 25th 2017, 9:41pm ===============
Με πρόλαβε ο @makis1024 -
παω να κανω αιτηση για Unlock και στο σημειο που τους γραφω στοιχεια και λογο και μου στελνουν εναν κωδικο στο κινητο, οταν το βαζω στη σελιδα λεει οτι εχω υπερβει το οριο
τι συμβαινει?
-
Κόλλημα της ίδιας της Xiaomi...για σήμερα κάνεις skip αυτό το βήμα, αύριο πάλι
Έβαλες drivers ? -
εχω την εκδοση snapdragon. κανω εγκατασταση το qualcomm?
-
-
ακολουθησα τον οδηγο και πλεον ο υπολογιστης αναγνωριζει το κινητο μου. ολα καλα υποθετω και με αυτο.
τωρα ουσιαστικα πρεπει η xiaomi να μου δωσει αδεια να ανοιξω το bootloader του κινητου μου? εαν δεν εχω αδεια και προχωρησω τωρα οπως εχει τι χανω? απο οτι φαινεται κολλησε η σελιδα και θα πρεπει να την ξανακανω αυριο την αιτηση. -
Μπορείς να δοκιμάσεις με αυτόν τον τρόπο να βάλεις μία official global stable or developer ---> Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
Αρκεί να σου το αναγνωρίσει το tool
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0